Könnyedén ledarált és szétszórt egy Volvót a brutális erejű gép (videó)

agrarszektor.hu
Döbbenetes eredményekkel járt az a kísérlet, amelyben egy mezőgazdaságban használt trágyaszórót teszteltek. A gép könnyedén ledarált és szétszórt egy Volvo S60-as személyautót is.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A modern mezőgazdasági eszközök hihetetlen teljesítményekre képesek, ám ezt normál körülmények közt a gazdálkodóknak esélyük sincs kipróbálni. Viszont erre valók a tévéműsorok, és a brit BBC-n 1977 óta sugárzott Top Gear ötletgazdái és műsorvezetői most apait-anyait beleadtak. Arra voltak kíváncsiak, hogy a finoman szórt trágyán kívül mi minden fér át az angol Bunning  által gyártott, háromtengelyes, 40 tonna kapacitású Lowlander Widebody 380HD trágyaszóró hátulján. Az eredmény egészen döbbenetes lett.

A Jóbarátok című vígjáték-sorozat Joey-jaként megismert Matt LeBlanc ezúttal műsorvezetőként asszisztált az eszement kísérlethez. Előbb jó pár mázsa görögdinnyét öntöttek a trágyaszóróba, majd egy deszkákból, farostlemezekből összerakott faházikót. Ez azonban mind csak egyszerű bemelegítés volt a Lowlander Widebody 380HD számára, amelynek a működtetéséről egy 370 LE-s John Deere 8370R traktor gondoskodott.

Az igazi attrakciót ugyanis az jelentette, amikor egy 2004-es évjáratú, kissé viharvert Volvo S60-as személyautót helyeztek a kocsiszekrénybe. Nem tudni, mire számítottak a show készítői, de a svédacél úgy haladt át a függőleges szóródobokon, mintha csak puha vaj lett volna. A minőséggel ugyanakkor akadt némi gond, mert a lökhárítók, a kerekek és az ülések lényegében egyben maradva kerültek ki a földre.

Videó a kísérletről:

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?