2019. augusztus 17. szombat Jácint

Hírek - Gépek

Körbálázás és esővédelem: másként csomagol a John Deere

Megújította bálázóit az amerikai John Deere annak érdekében, hogy a gazdák könnyebben tárolhassák báláikat. A cég új Premium 469 és Premium 569 körbálázói mostantól az úgynevezett B-Wrap csomagolóanyaggal vonják be a bálákat, amelyek így védelmet kaphatnak a csapadék és a talaj nedvességtartalma ellen.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A körbálázást most a bálák védelmével kombinálta a John Deere. A cég bejelentette, hogy az új Premium 469 és Premium 569 körbálázók mostantól B-Wrap csomagolóanyagot használnak fel. Ezzel a bálák könnyebben tárolhatók, mivel az új techológia védi azokat az esőtől, a hótól és a talaj nedvességétől is. Emellett a csomagolóanyagnak olyan mikroszkopikus méretű pórusai vannak, amelyeken a bálában lévő felesleges nedvesség is távozhat. Ráadásul a B-wrap a 2015 előtt gyártott John Deere Premium bálázóknál is alkalmazható - hangsúlyozta a cég.


Fotó: deere.com

A vállalat szerint ezeket a körbálázókat olyan gazdáknak tervezték, akik évente több ezer bálát állítanak elő. Az új gépcsalád tagjai erősebb láncokkal, nagyobb tengelyekkel és csapágyakkal, illetve beépített traktor-bála automatizációval (TBA) rendelkeznek. A TBA segítségével a bálázó elektronikusan kommunikálhat a John Deere traktorokkal és ez gyorsabbá teszi a műveleteket.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu