Mezőgazdasági gépek azonnal, kedvező áron, másodkézből!

Mezőgazdasági gépek azonnal, kedvező áron, másodkézből! (x)

agrarszektor.hu
Az új mezőgazdasági gépek piacán elképesztő mértékű áremelkedésekről és drasztikusan megnövekedett szállítási időkről szólnak a hírek. Akkor mégis mit tegyen, akinek rövid határidővel van szüksége jól használható, de reális áron kínált traktorra, kombájnra vagy más, kulcsfontosságú berendezésre? A választ az internetes agrárárverések adhatják meg, ahol az Intergavelnek köszönhetően nemcsak az egyre élénkebb kereslet, de a figyelemre méltó kínálat is adott!

 

A vállalati aukciósház honlapján jelenleg 5 mezőgazdasági árverés fut, összesen több mint 200 tétellel, a világhírű márkák nagy teljesítményű erőgépeitől a talajművelő eszközökön át a kisebb alkatrészekig.

Egy Somogy megyei családi gazdaság május 17-ig tartó aukcióján egy John Deere 9640i WTS kombájn (gyártási év: 2007) mellett szántáselmunkáló, vetőgép és sorközművelő kultivátor is szerepel.

A Bóly Zrt. május 20-án záruló aukcióján többek közt egy Challenger MT 875C traktor (2011), három John Deere traktor, egy Manitou MLT 735 kitológémes homlokrakodó (2010), valamint egy Väderstad vetőgép keres kedvező áron új tulajdonost.

A Claessens Csoport tétellistájáról kiemelkedik egy New Holland CX8.90 kombájn (2016), de New Holland traktorra, Faresin etetőkocsira és Köckerling kultivátorra is lehet licitálni május 24-ig.

Szintén május 24-ig tart az egyik Somogy megyei vállalkozás gépeiért, eszközeiért zajló árverés, melynek kínálatában kedvező ár-érték arányú traktorok mellett a licitálók körében népszerű Brantner és IFA pótkocsik találhatók.

A Borsod megyei gazdaság árverésén pedig május 27-ig van esély megszerezni egyebek mellett egy Horsch Pronto 6 AS vetőgépet (2020) vagy épp egy John Deere permetezőt.

 

A böngészést megkönnyíti, hogy az Intergavel weboldalán a Mezőgazdasági gépek, eszközök kategóriában egyben is megtekinthető az aktuális agrárárverések választéka! Ezen kívül a Járművek, illetve a Szállítás, logisztika kategóriákat is érdemes átfutni, hisz az aukciók ilyen téren is tartogathatnak érdekes tételeket (pl. terepjáró, targonca stb.).

Az Intergavel valamennyi árverés esetén szervez személyes, helyszíni eszközszemlét, amelyek mostanra társasági eseménnyé váltak, ahol a mezőgazdaság szereplői találkoznak, és a tételek megtekintése közben megbeszélik a mindannyiukat érintő témákat.

Ez is jól mutatja, hogy ebben a kihívásokkal teli időszakban az Intergavel online aukciói egyre inkább a mezőgazdasági piac biztos pontjaivá válnak, amelyre megbízóként és vásárlóként is mindenki bátran támaszkodhat!

További információ:
www.intergavel.com

www.intergavel.com/hu/kategoriak/mezogazdasagi-gepek-eszkozok

info@intergavel.com
+36 23 200-120


(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02