2019. június 26. szerda János, Pál

Hírek - Gépek

Mezőgéppiac: nagyot ugrott a Horsch

A mezőgéppiacon tapasztalható globális nehézségek ellenére is jó évet zárt a német Horsch. A schwandorfi központú vállalat 300 millió eurós bevételt ért el tavaly, amely 22 százalékos növekedés a 2015-ös, 245,8 milliós forgalmat hozó esztendőhöz képest. A kiugró teljesítményt továbbra is a vetőgépeknek köszönhetik, ez a forgalom 33 százalékát tette ki.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A bajor cég számára Németország mellett az Egyesült Királyság, Ukrajna, Franciaország, Bulgária és Románia jelentik a legfőbb piacokat. Magyarországon – ahol az Axiál Kft. 2007 óta értékesíti a Horsch mezőgazdasági gépeit – stabil növekedés jellemző, és vállalati elemzők szerint komoly potenciál rejtőzik még a kínai és brazil piacon is.

A világ több táján tapasztalható kedvezőtlen időjárási körülmények és alacsony termelői árak miatt a Horsch óvatosan tervezte meg 2016-os bevételeit, amely azonban felülmúlta a várakozásokat. A kulcs a folyamatos innováció, a cég a hannoveri Agritechnicára is számos újdonsággal készül 2017 novemberére.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019

  Ingyenes rendezvény >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu