Mindent az őszi alapművelésről

Mindent az őszi alapművelésről (x)

agrarszektor.hu
Szakértői tanácsok az alapművelésről.

Mielőtt visszavonulna a teljes agrártársadalom a jól megérdemelt téli pihenőjére, még vannak teendők a földeken. Utolsó mozzanatként az őszi alapművelést kell elvégeznünk, hogy még időben előkészíthessük a talajainkat a tavaszra. Mutatjuk, hogy mi a KITE-ben milyen kutatási eredményekkel, műszaki eszközökkel és szolgáltatásokkal állunk a rendelkezésükre.

Sojnóczki Istvánnal áttekinthetik, hogy milyen alapművelési lehetőségek vannak, illetve, hogy kísérleteink eredményeinek tükrében milyen hatása van azoknak a talajainkra. Az általunk ajánlott háromféle művelési módhoz Szűcs Sándor mutatja be az eke, lazító és sávos művelő kínálatunk egy-egy darabját, Hódos Lajos pedig arra készíti fel a gazdálkodókat, hogyan tudják a legjobbat kihozni a gépeikből és ehhez milyen beállításokra kell odafigyelni.

Ezzel az epizóddal erre az évre elbúcsúzunk Önöktől. Reméljük, hogy sikerült megmutatnunk mindent, amire kíváncsiak voltak a kínálatunkkal és szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Köszönjük a figyelmüket a hozzászólásaikat és reakcióikat, találkozunk jövőre. Addig is iratkozzanak fel youtube, facebook és instagram csatornánkra, ahol visszanézhetik a legérdekesebb epizódokat és tájékozódhatnak egyéb termékeinkről is.

Kellemes téli időtöltést és boldog ünnepeket kívánunk Önöknek!

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?