2020. augusztus 13. csütörtök Ipoly

Hírek - Gépek

Most jön a nagy piachódítás: német szecskázók amerikai roppantó hengerrel

Stratégiai partnerségre lépett a német Kemper az amerikai Schererrel. A korábbi zúzó-roppantó hengereket az amerikaiak ferde fogazású hengeri válthatják fel a szecskázók adaptereiben. Ezzel a Scherer olyan piacokat is elérhet, amelyekről korábban álmodni sem mert.
 
 

Az amerikai Scherer Inc. az elmúlt két évben robbant be a ferde fogazású, hatékonyabb zúzásra alkalmas, szecskázó gépekbe beépíthető, zúzó-szemroppantó hengereivel a piacra. A cég etetési kísérletekkel is igazolta, hogy hengerpárjai jobban feltárják a szecskázott silókukorica rostjait és a kukoricaszemeket, ezáltal jobb a tartósítás során az erjedési folyamat, illetve az etetés során kedvezőbben alakul a szarvasmarhák tejtermelése.


Az utóbbi időben több szecskázógép-gyártó (John Deere, Claas, Krone) is szerepelteti alternatív kínálataként a Scherer MCC Shedlage rendszerét a mikrobordás-dobos, kúpos-tárcsás zúzóhengerek mellett. A német Kemper napjainkban a magajáró szecskázók és kombájnok silókukorica-adaptereinek egyik legnagyobb fejlesztője és gyártója a világon. A cég nem régiben stratégiai partnerségre lépett a Scherer Inc.-val, a Profi Cracker névre keresztelt szemroppantó hengerek gyártására, valamint Európa, a szovjet utódállamok, a Közel-Kelet, Ázsia és Dél-Amerikai ellátására - írta meg a profi.co.uk.

Ennek bizonyára az az oka, hogy nagyteljesítményű magajáró szecskázók szinte kizárólag Európában készülnek (Claas, John Deere, Krone, New Holland, Gomszelmas, Rosztszelmas), és így rajtuk keresztül értékesíthető legjobban a Profi Cracker zúzó-szemroppantó, amely utólag is beépíthető a korábbi zúzóhengerek helyére.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Sustainable World 2020

  A Portfolio első zöld konferenciája - a jövő vállalatainak

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu