Most jön a nagy piachódítás: német szecskázók amerikai roppantó hengerrel

agrarszektor.hu
Stratégiai partnerségre lépett a német Kemper az amerikai Schererrel. A korábbi zúzó-roppantó hengereket az amerikaiak ferde fogazású hengeri válthatják fel a szecskázók adaptereiben. Ezzel a Scherer olyan piacokat is elérhet, amelyekről korábban álmodni sem mert.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az amerikai Scherer Inc. az elmúlt két évben robbant be a ferde fogazású, hatékonyabb zúzásra alkalmas, szecskázó gépekbe beépíthető, zúzó-szemroppantó hengereivel a piacra. A cég etetési kísérletekkel is igazolta, hogy hengerpárjai jobban feltárják a szecskázott silókukorica rostjait és a kukoricaszemeket, ezáltal jobb a tartósítás során az erjedési folyamat, illetve az etetés során kedvezőbben alakul a szarvasmarhák tejtermelése.


Az utóbbi időben több szecskázógép-gyártó (John Deere, Claas, Krone) is szerepelteti alternatív kínálataként a Scherer MCC Shedlage rendszerét a mikrobordás-dobos, kúpos-tárcsás zúzóhengerek mellett. A német Kemper napjainkban a magajáró szecskázók és kombájnok silókukorica-adaptereinek egyik legnagyobb fejlesztője és gyártója a világon. A cég nem régiben stratégiai partnerségre lépett a Scherer Inc.-val, a Profi Cracker névre keresztelt szemroppantó hengerek gyártására, valamint Európa, a szovjet utódállamok, a Közel-Kelet, Ázsia és Dél-Amerikai ellátására - írta meg a profi.co.uk.

Ennek bizonyára az az oka, hogy nagyteljesítményű magajáró szecskázók szinte kizárólag Európában készülnek (Claas, John Deere, Krone, New Holland, Gomszelmas, Rosztszelmas), és így rajtuk keresztül értékesíthető legjobban a Profi Cracker zúzó-szemroppantó, amely utólag is beépíthető a korábbi zúzóhengerek helyére.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 23. 13:31