Nem jár rosszul, aki mezőgépész lesz

agrarszektor.hu
A mezőgépész szakmát népszerűsíti a Mezőgazdasági Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) az MKB Bankkal közösen szakiskolai előadások és pályaválasztási napok keretein belül. Céljuk, hogy bemutassák a fiataloknak az ágazat és a mezőgépészek valós világát, szakmai hátterét és az oktatásban rejlő lehetőségeket.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A MEGFOSZ az MKB Bankkal közösen látogat el több mint 100 gépforgalmazóhoz, legalább 26 iskolába és csaknem 30 pályaválasztási napra a mezőgépész szakma népszerűsítése érdekében. A szövetség és a Földművelésügyi Minisztérium egy éve ismertette 11 pontos képzési és karrierprogramját, amelynek célja, hogy karrierlehetőséget nyújtva támogassa a mezőgépész diákokat. A mezőgépész szakma olyan komplex hozzáértést igényel, amelyhez a szerelési és informatikai tudás mellett pénzügyi szakértelemre is szükség van. Az utóbbi időben megduplázott a mezőgazdasági gépésztanulók száma. Ám a rekordszámú 2700 diák is csaknem feleannyi, mint amennyi utánpótlásra az ágazatnak szüksége lenne - írja közleményében a Mezőgazdasági Gépforgalmazók Országos Szövetsége.

2 nap, 80 előadó, 800 résztvevő, és az agrárszektor legforróbb témái. Termelők, gazdák, döntéshozók, véleményformálók az agráriumból egy helyen egy időben csak az agrárszektor konferencián!

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?