Öreg traktor nem vén traktor: ezek egyre drágábbak lesznek (fotók)

A traktorok elsősorban munkagépek, haszonjárművek, melyeknek az a feladatuk, hogy több "hasznot" termeljenek, mint amennyibe az adott idő alatt az üzemeltetésük kerül. Egy bizonyos kor után már többe kerül a leves, mint a hús, azaz már csak a pénzt viszik a korosodó gépek, de megbízhatatlanságukkal sok borsot törnek üzemeltetőik orra alá.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Aki türelmes, az egy újabb időszakot kivárva ismét "termőre" fordíthatja a gépét, immár mint befektetés, mint egyre többet érő ritkaság, veterán traktor. Egy ideig a bokori traktormajális volt az ilyen járművek legnagyobb hazai seregszemléje, de erre legutóbb két évvel ezelőtt került sor, és 2016-ig nem is lesz újabb, így idén az ausztriai Tulln-ba volt érdemes kirándulnia a veterán traktorok szerelmeseinek. Az agrárszektor.hu is ott járt.

Ausztriában, egy kb. a budapesti Hungexpóval - ha a szabad területeket beleértve nem is, de a pavilonok számában és nagyságában - versenyképes terület, a Tulln Messe adott otthont a 2015-ös Veteránjármű kiállításnak és vásárnak. A megszámlálhatatlan mennyiségű kiállított, illetve eladó autó, motorkerékpár és bicikli, valamint alkatrész, ruházat és egyéb kiegészítő mellett egy egész pavilont töltöttek meg a veterán traktorok. Mivel Ausztriában rendezték az eseményt, nem véletlenül a Steyr, a Puch és a Porsche mezőgazdasági gépei adták a kiállított járművek derékhadát, de mellettük szinte minden márka megtalálható volt.

Alábbi képriportunkkal ízelítőt adunk a kiállított veterán gépekből.


Ford Dexta


Steyr84

Warchalowski WT14

Warchalowski WT14


Kramer


Lanz Bulldog


Lanz Bulldog "Bulli"


Steyr sorozat


Hofherr Schrantz


Porsch Dízellel!!!


Ferguson


Massey Ferguson


A legújabb Steyr-ek


David Brown


Napi használatban


DAvid Brown vezetőfülke


Fiat


MAN


MAN


Eladó a Krammer


Deutz


Deutz


Deutz


Otthonra


Ház- és traktorörző

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02