Permetezés autonóm helikopterrel (+videó)

agrarszektor.hu
Miközben Európa azon vacillál, hogy szabad-e légi permetezni, ne adj' isten drónt bevetni erre a célra, addig a világ más részein már ember nélküli helikopterekkel kísérleteznek ugyanerre a célra. Az amerikai ADAMA összefogott az izraeli Tactical Robotics Ltd.-vel, hogy egy nagy teherbírású, pilóta nélküli légijárművet (UAV) alkossanak.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A világ egyik meghatározó növényvédőszer-gyártója, az ADAMA összefogott az izraeli Tactical Robotics Ltd.-vel, hogy egy nagy teherbírású, pilóta nélküli repülőt (UAV) alkossanak a légi permetezéshez. A kormorán (Cormorant) nézre keresztelt, többfunkciós, kompakt, nagy teherbírású, pilóta nélküli helikopter egyedi képességekkel rendelkezik. Több mint 500 kg-os (üzemanyaggal együtt 764 kg-os) teherbírású gép nem igényel repülési engedélyt, és teherautóval szállítható. A kormoránnal nemcsak permetezni lehet, rakományt is szállíthat, illetve tüzet is olthat.
Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

Az Ag-Cormorant képességeit az ADAMA növényvédelmi szaktudásával és gazdaközpontú megközelítésvel tökéletesítették. A helikopter pilóta nélkül, a távolból, biztonságosan üzemeltethető. Teljesen autonóm üzemmódra is képes, éjjel-nappal egyeránt precízen dolgozik.  Csendes, a repülési magasságot és sebességet a célnak megfelelően tudja módosítani, aerodinamikai tulajdonságai pedig csökkentik a vegyszer elsodródását. Az ADAMA-nál abban bíznak, hogy a saját szerpalettájukkal kiválóan kombinálható, új légi permetezési módszer elterjed a mezőgazdaságban.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?