2019. szeptember 23. hétfő Tekla

Hírek - Gépek

Segít a minőségi monitoring szolgáltatás

Budapest, 2012.04.26.- A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) portálján április 3-án nyílt meg a 2012. évi egységes kérelembeadó felület, így már több mint 3 hete fogadja a kérelem benyújtását kezdeményező ügyfeleket.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Április 26-ig csak a várt kérelmezők mintegy 40%- a, 70 ezer gazdálkodó adott be formai hibáktól mentes kérelmet. Ezen ügyfelek esetében egyértelműen pozitív eredményt hozott az MVH által biztosított minőségi monitoring szolgáltatás.

Az MVH felhívja a gazdálkodók figyelmét és kéri, hogy minél előbb, alapos felülvizsgálat után nyújtsák be 2012-es egységes kérelmüket, szükség esetén vegyék igénybe a falugazdászok, kamarai tanácsadók segítségét. 

Az időben beadott kérelem lehetőséget teremt a minőségi monitoring szolgáltatás igénybevételére, csökkentve ezáltal a hibák, esetleges módosítások számát. A későbbi, már jogkövetkezményekkel járó módosítások elkerülése az ügyfél és a Hivatal közös érdeke.

 

(Az MVH sajtóközleménye)

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu