2018. január 18. csütörtök Piroska

Hírek - Gépek

STEYR megegyezés, ami újraformálja a hazai traktorpiacot (x)

2016 decemberétől a STEYR traktorok kizárólagos magyarországi forgalmazója a Magtár Kft.
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre

A CNH cégcsoporton belül a STEYR traktorok PRÉMIUM kategóriájú termékek, melyek a mai kor követelményeinek mindenben megfelelnek, a fejlesztésekben pedig élen járnak. A STEYR traktorok magyarországi képviselete a Magtár Kft. életében mérföldkőnek számít.

A szolnoki székhelyű Magtár Kft. több mint 25 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével. A vállalat alapítása óta minőségi termékek forgalmazását és megbízható szolgáltatás nyújtását tűzte ki célul.

A STEYR traktorokra jellemző a gazdaságos üzemeltetés, megbízható működés, könnyű kezelhetőség, kényelmes kialakítás, valamint a maximális hatékonyság. A traktorok forgalmazása mellett a Magtár Kft. kiemelt hangsúlyt fektet a magas színvonalú szerviz és alkatrészellátásra is. Az alkatrészellátást segíti a közvetlen gyári kapcsolat és annak közelsége. A gazdák teljes körű kiszolgálását pedig a Magtár Kft. országosan kiépített szervízhálózata, több mint negyed évszázados agrárgép-piaci tapasztalata és területi képviselőinek szaktudása teszi lehetővé.


A Magtár Kft. mindezek mellett a honlapján (www.magtarkft.hu) történő online regisztrációt követően további kedvezményeket is nyújt nem csak leendő partnerei, de a már meglévő STEYR traktor tulajdonosok részére is.

Szeretné megnézni testközelből is?

A prémium kategóriás traktorokat 2017. január 25-28. között személyesen is megtekinthetik az érdeklődők a Magtár Kft. standjánál az AgrárgépShow, illetve az AgromashExpo keretein belül. Keressék az „A” pavilon 101-es standját, ahol a vállalat munkatársai készségesen állnak a rendelkezésére.


Kertészeti pályázat: kiváló választás a STEYR traktor!

A prémium kategóriás STEYR traktorok KOMPAKT modelljei többek között a modern felszereltségüknek, ergonomikus kialakításuknak és kiváló motorteljesítmény / tömeg arányuknak köszönhetően szinte minden feladat elvégzésére alkalmasak, legyen szó mezőgazdasági, erdészeti vagy kommunális tevékenységről. Az új generációs, nagy teljesítményű 4 hengeres EcoTech technológiával rendelkező turbó dízel motorok optimális üzemanyag-fogyasztás mellett képesek biztosítani a maximális hatékonyságot.

A 2017. január 6-tól beadható „Kertészet korszerűsítése – kertészeti gépbeszerzés támogatása” című pályázat feltételeinek mindenben megfelelő STEYR KOMPAKT modellek prémium jellemzői (a teljesség igénye nélkül):

  • Választható erőátviteli rendszerek 12x12 fokozattól 40x40 fokozatig (Powershuttle, Powershift, Powerclutch és mászófokozat opcióval)
  • 2 vagy 3 fokozatú TLT illetve útarányos hajtás
  • Robosztus 3 pont függesztés
  • Hatékony hidraulika rendszer, mechanikus vagy elektronikus szabályozással
  • Tágas és komfortos kabin, sík padlóval, panoráma kilátással, kényelmes üléssel
  • Ergonomikus és felhasználóbarát kezelőszervek


Bővebb információért keresse a Magtár Kft. szakembereit! Elérhetőségüket a www.magtarkft.hu honlapon találhatja.

 

 

 

(x)

 


 
X

A címlapról ajánljuk

Agrometeorológia

IDŐJÁRÁSA

A szakértő szemével

Hollósi Dávid
igazgató
Takarék Agrár Igazgatóság

Adja fel hirdetését gyorsan, ingyenesen!

Itt keressen minket
© 2017. Agrárszektor.hu