2018. március 24. szombat Gábor, Karina

Hírek - Gépek

Traktorok miatt bukhatja el tehetségét a híres fociklub

Néhány traktor és munkagép miatt veszítheti el egyik legnagyobb ígéretét az olasz Juventus futballcsapata. A 17 éves Moise Kean édesapja nem hajlandó aláírni fia szerződéshosszabbítását, mert az olaszoktól nem kapta meg a beígért mezőgazdasági eszközöket.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre

Moise Kean elefántcsontparti szülők gyermekeként Olaszországban látta meg a napvilágot. Korosztályos olasz válogatott, és novemberben ő lett az első 2000 után született futballista, aki pályára léphetett a Serie A-ban. A Juventusban játszó tehetséges csatár karrierje most családi okok miatt került veszélybe - írja az Origo.

Az édesapa, Biorou Kean szerint ugyanis az idei olasz bajnokcsapat mezőgazdasági eszközöket (traktorokat, munkagépeket) ígért neki a szerződéshosszabbításért cserébe, ám azokat nem kapta meg. Mivel Moise még nem töltötte be a 18. életévét, a kontraktushoz szülői aláírásra van szükség.

Traktor helyett talán egy dzsipet kellett volna kérnie az édesapának

Biorou Keannek otthon, az elefántcsontparti gazdaságában lenne szüksége a gépekre. Mindössze néhány hektár földet birtokol, amin rizst és kukoricát szeretne termeszteni. A zebramezesek most azzal védekeznek, hogy a mezőgazdasági eszközökre nincs keretük, és nem is tartozik az illetékességi körükbe azok beszerzése. A fiú 700 ezer eurós fizetéséből viszont nyugodtan költhetnének gépekre is.

Az ügyben egyelőre patthelyzet alakult ki, de Moise Kean karrierje ezt valószínűleg nem fogja megsínyleni. A pletykák szerint az Arsenal, a Manchester City és a Chelsea is szeretné őt megszerezni, bár traktorkereskedelemmel ők sem foglalkoznak.

Egy videómontázs a fiatal focizseniről


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Hollósi Dávid
  igazgató
  Takarék Agrár Igazgatóság

  Adja fel hirdetését gyorsan, ingyenesen!

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu