Traktorok miatt bukhatja el tehetségét a híres fociklub

agrarszektor.hu
Néhány traktor és munkagép miatt veszítheti el egyik legnagyobb ígéretét az olasz Juventus futballcsapata. A 17 éves Moise Kean édesapja nem hajlandó aláírni fia szerződéshosszabbítását, mert az olaszoktól nem kapta meg a beígért mezőgazdasági eszközöket.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Moise Kean elefántcsontparti szülők gyermekeként Olaszországban látta meg a napvilágot. Korosztályos olasz válogatott, és novemberben ő lett az első 2000 után született futballista, aki pályára léphetett a Serie A-ban. A Juventusban játszó tehetséges csatár karrierje most családi okok miatt került veszélybe - írja az Origo.

Az édesapa, Biorou Kean szerint ugyanis az idei olasz bajnokcsapat mezőgazdasági eszközöket (traktorokat, munkagépeket) ígért neki a szerződéshosszabbításért cserébe, ám azokat nem kapta meg. Mivel Moise még nem töltötte be a 18. életévét, a kontraktushoz szülői aláírásra van szükség.

Biorou Keannek otthon, az elefántcsontparti gazdaságában lenne szüksége a gépekre. Mindössze néhány hektár földet birtokol, amin rizst és kukoricát szeretne termeszteni. A zebramezesek most azzal védekeznek, hogy a mezőgazdasági eszközökre nincs keretük, és nem is tartozik az illetékességi körükbe azok beszerzése. A fiú 700 ezer eurós fizetéséből viszont nyugodtan költhetnének gépekre is.

Az ügyben egyelőre patthelyzet alakult ki, de Moise Kean karrierje ezt valószínűleg nem fogja megsínyleni. A pletykák szerint az Arsenal, a Manchester City és a Chelsea is szeretné őt megszerezni, bár traktorkereskedelemmel ők sem foglalkoznak.

Egy videómontázs a fiatal focizseniről

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?