2019. augusztus 22. csütörtök Menyhért, Mirjam

Hírek - Gépek

Új gépekkel ünnepel a New Holland - 120 éves a vállalat

Százhuszadik születésnapját ünnepli a New Holland vállalat. Az évforduló alkalmából az amerikai cég új gépeket dob piacra és tovább fejleszti meglévő szériáit. A vállalat a technikai megújulás mellett a közelmúltban ügyvezetőt is cserélt.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Százhuszadik születésnapja alkalmából új gépeket dob piacra a New Holland. Az amerikai vállalatot 1895-ben alapították az USA-beli Pennsylvania államban - írja a farmindustrynews.com.


Fotó: farmindustrynews.com

Így például a T7 és a T8 nevű erőgépek közötti rést egy új géppel töltenék ki, de a takarmány betakarító kombájnait is megújítaná a vállalat és a TS6 elnevezésű, kifejezetten állattenyésztőknek és kisebb gazdaságoknak szánt szériát is fejlesztené a cég. A New Holland a technikai változtatásokon kívül a közelmúltban ügyvezetőt is cserélt, ráadásul a vállalat célul tűzte ki, hogy az összes gépén átalakítja a kipufogórendszert, ezzel támogatva a fenntarthatóságot.


Fotó: farmindustrynews.com


Fotó: farmindustrynews.com


Fotó: farmindustrynews.com

 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu