2020. július 12. vasárnap Izabella, Dalma

Hírek - Gépek

Új, multifunkciós teleszkópos rakodók - Közúti pótkocsi-szállításra is alkalmasak

A New Holland ebben az évben új, 6 modellből felépülő és 14 modellvariációban készülő teleszkópos rakodócsaláddal jelent meg a piacon, amelyek 6,7 és 9 méteres emelési magassággal, 3,2 és 4 tonna maximális emelőképességgel rendelkeznek - írja a MW-Machinery World. Legfelszereltebb verziójuk nemcsak kényelmes, de közúti pótkocsi-szállításra is alkalmas.
 
 

A rakodók S és Classic, illetve Plus és Elite felszereltségű modellvariációkban érhetők el. Az S és Classic modellek 133 lóerős motorral rendelkeznek, és általános mezőgazdasági használatra javasolják őket.

A legkeresettebb típusok a TH 6.325 és TH 7.32S, amelyek a hátsó tengelyükön differenciálzárral elektronikusan vezérelt, 4 x 3-as kombinációjú, terhelés alatt kapcsolható sebességváltóval, változtatható teljesítményű hidraulika-szivattyúkkal és reverzibilis hűtőventilátorral rendelkeznek. A Plus modellek a nagyobb állattenyésztő gazdaságok telepeire és a vegyes gazdálkodást folytató gazdaságok számára javasoltak. Magasabb komfort és kényelmesebb kezelés, nagyobb rakodási teljesítmény jellemzi ezeket. A csúcsmodelleket az Elite verzió képviseli, amelyek a profi nagygazdaságok és bérvállalkozók számára ajánlottak, ahol hatékonyan képesek kihasználni az előnyeiket.

A Plus és Elite modellvariációk 146 lóerős FPT motorral és nagyobb hidraulikus teljesítménnyel rendelkeznek. Sebességváltójuk elektromos vezérlésű robotizált fokozatokkal is rendelkező, 6 x 3 kombinációjú powershift váltó, amely gazdaságos szállítási móduszt is tartalmaz, mivel ezekkel a rakodókkal pótkocsik is vontathatók a közúton.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu