2020. február 23. vasárnap Alfréd

Hírek - Gépek

Új Valtra szériák: Még okosabb, még környezetbarátabb traktor (+videó)

Az AGCO konszernhez tartozó finn traktorgyártó, a Valtra ebben az évben az N, T és S szériájú traktorainál áttér a Tier 5/Stage V normás motorokra, ezzel a legszigorúbb füstgáztisztasági követelményeket képes teljesíteni - adta hírül a traction.com. Az új szériák kívül-belül plusz képességeket kaptak.
 
 

Nemcsak a legszigorúbb füstgáztisztasági követelményeket teljesítik az új Valtrák, az új szériák formásabb dizájnt is kaptak, valamint jobb látóterű vezetőfülkékkel és intelligensebb fedélzeti elektronikával kerülnek forgalomba. Az új modelleket Smart Touch fedélzeti monitorral szerelik a jövőben, amelybe beintegrálják az ISOBUS munkagépes kommunikáció és a traktorokra kerülő külső kamerák képi megjelenítését is. A multifunkciós terminál az N és T szériák Active és HiTech változatainál opcionálisan állnak majd rendelkezésre.

A Valtra az „A” sorozatú traktorainál új sebességváltó választási lehetőségeket kínál a jövőben. Az A104 és A114-es modellek HiTech 4 sebességváltóval készülnek, amely 16 előre és 16 hátra felé kapcsolható fokozatot tartalmaz négy terhelés alatt kapcsolható csapattal. Opcionálisan pedig a 32 elő és 32 hátra fokozatú powershift váltó is rendelkezésre áll. A terhelés alatti fokozatok „Wippschalter” működtetésűek. Az új sebességváltóknál a sebességek előre programozhatók és automatikus kapcsolásra is beállíthatók.

Íme, az N széria képességeit érzékeltető videó:

... a T széria képességei:

... és végül az S széria:

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárium 2020 Konferencia

  Az agrárium jelen és jövője

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu