Új Valtra szériák: Még okosabb, még környezetbarátabb traktor (+videó)

agrarszektor.hu
Az AGCO konszernhez tartozó finn traktorgyártó, a Valtra ebben az évben az N, T és S szériájú traktorainál áttér a Tier 5/Stage V normás motorokra, ezzel a legszigorúbb füstgáztisztasági követelményeket képes teljesíteni - adta hírül a traction.com. Az új szériák kívül-belül plusz képességeket kaptak.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Nemcsak a legszigorúbb füstgáztisztasági követelményeket teljesítik az új Valtrák, az új szériák formásabb dizájnt is kaptak, valamint jobb látóterű vezetőfülkékkel és intelligensebb fedélzeti elektronikával kerülnek forgalomba. Az új modelleket Smart Touch fedélzeti monitorral szerelik a jövőben, amelybe beintegrálják az ISOBUS munkagépes kommunikáció és a traktorokra kerülő külső kamerák képi megjelenítését is. A multifunkciós terminál az N és T szériák Active és HiTech változatainál opcionálisan állnak majd rendelkezésre.

A Valtra az "A" sorozatú traktorainál új sebességváltó választási lehetőségeket kínál a jövőben. Az A104 és A114-es modellek HiTech 4 sebességváltóval készülnek, amely 16 előre és 16 hátra felé kapcsolható fokozatot tartalmaz négy terhelés alatt kapcsolható csapattal. Opcionálisan pedig a 32 elő és 32 hátra fokozatú powershift váltó is rendelkezésre áll. A terhelés alatti fokozatok "Wippschalter" működtetésűek. Az új sebességváltóknál a sebességek előre programozhatók és automatikus kapcsolásra is beállíthatók.

Íme, az N széria képességeit érzékeltető videó:

... a T széria képességei:

... és végül az S széria:

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?