2020. április 6. hétfő Vilmos, Bíborka

Hírek - Gépek

Vásároljon gépet 80%-os kamattámogatással! (x)

Egyedülálló gépfinanszírozási konstrukciót nyújt a mezőgazdasági gépvásárlást tervező gazdálkodóknak a Takarékbank az idei AGROmashEXPO – AgrárgépShow Kiállításon.

A Takarékbank vállalati finanszírozási megoldásaiban gyakorlatilag minden negyedik forintot az agráriumnak ad, azaz a teljes állomány 25%-át az agrárállomány teszi ki. A teljes országos hálózatra kiterjesztett önálló agrárüzletág a magasabb színvonalú és új kiszolgálási modellen túl termékportfolióját is bővíti. Olyan új megoldásokat vezet be már az idei évben, amelyekkel segítik a gazdálkodókat versenyképességük növelésében.

A pénzintézet szakértői úgy látják, gépekben, hardverekben erősen ellátott a magyar agrárium. Az elmúlt 5-6 év elemzései arra mutattak rá, hogy a hazai éves átlagos gépberuházási színvonal már az éves amortizáció felett van. Ugyanakkor a mezőgazdaság egyéb területeire ez nem vonatkozik, épületek és infrastruktúra esetében még bőven alatta szerepel. A gépesítés oldalát tekintve az agrárium eljutott arra a színvonalra, hogy ma már maga a gép a legrugalmasabb erőforrás tényező. A 2018. évi gépköltések fele már géphitelezésből és géplízingből zajlott.

A gazdálkodók jobb kiszolgálása érdekében a hazai bankszektorban egyedülálló módon egy rugalmas, az agráriumhoz értő, de a korábbi takarékokra jellemző közvetlen ügyfélkiszolgálású, önálló üzletág – Agrár Üzletág - kezdte meg működését a Takarékbankban. Hét, történelmileg és földrajzilag összetartozó térségből alakították ki a régióikat, amelyekben összesen 58 agrárcentrum működik, 200 ügyintézővel. Az ügyintézők nemcsak a banki termékeket tudják az ügyfelek felé ajánlani, hanem a szóban forgó mezőgazdasági eszközökhöz megvételéhez szükséges lízing, illetve eszközhitel termékeket is. Az Agrár Üzletág és a Takarék Lízing együttműködése rendkívül erős szakmai és operatív oldalon is. Ekkora és ilyen hatékony eszközfinanszírozási hálózattal kevés bank rendelkezik hazánkban.

A Takarékbank Agrár Üzletága a Takarék Lízinggel közösen az idei AGROmashEXPO és AgrárgépShow Kiállításon 80%-os kamattámogatásos gépfinanszírozási konstrukciót nyújt azon érdeklődők számára, akik gépvásárlási szándékkal meglátogatják a Takarékbank standját a G Pavilon 403-as kiállítóhelyén. A 30 napos lejáratú egyedi kedvezményes konstrukcióval 0-0,5%p.a. közötti fix forint alapú kamatszinten lehet megfinanszíroztatni a hatékony termeléshez szükséges gépet, amely páratlan lehetőséget nyújt a gazdálkodóknak a mezőgazdasági gépvásárlás tekintetében.

 

(x)


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu