2021. január 23. szombat Zelma, Rajmund

Hírek - Gépek

Vásároljon új John Deere kombájnt kedvező árfolyamon, amit kifizethet akár terménnyel is! (x)

Új kombájnberuházásnál a gép műszaki és specifikációs tulajdonságai mellett sokszor az egyik legfontosabb kérdés a különböző beruházást segítő megoldások lehetőségei a finanszírozás tekintetében. A legújabb KITE akcióban többféle megoldással igyekeznek segíteni a leendő kombájnvásárlókat ezen a területen is.

Egy jól és gondosan kiválasztott betakarítógép hosszú időn át tudja szolgálni a gazdaságot, és vissza is hozza az árát az évek alatt. Legtöbbször egy új kombájn azonban komoly kezdeti beruházást jelent egy gazdálkodás életében.
Éppen ezért a KITE Zrt.-nél igyekeznek többféle finanszírozási lehetőséget kínálni leendő vevőiknek, amelyek megkönnyíthetik a választást a John Deere kombájnok és a KITE mellett.


Fizessen terménnyel az új John Deere kombájnért!

Új John Deere kombájn vásárlása esetén Önnek lehetősége van a gép teljes vételárát akár terménnyel is kifizetnie (búza, kukorica, napraforgó, repce), legyen szó forintos vagy devizás terményárról! Terményét gépkocsira rakva az Ön telephelyéről szállítják el, így Önnek a fuvarral sem kell bajlódnia.

Most egyedülálló akció keretében, kiemelkedően jó árat adnak a 2020-as betakarítású EURO minőségű búzájáért új John Deere kombájn vásárlása esetén. Az akció részleteiről érdeklődjön az Ön KITE gépértékesítőjénél!


Új John Deere kombájn kedvező árfolyamon

A jelenlegi járványügyi helyzet kedvezőtlen hatásait tapasztaljuk az árfolyamban is. Ezt kiküszöbölve, a KITE Zrt. 2020. áprilisában a piaci árfolyamnál egy sokkal kedvezőbb árfolyamot biztosít a meghatározott új John Deere kombájnok körére, csupán a készlet erejéig.

Használtgép-beszámítás

Új kombájn vásárlásakor lehetőség van használtgép-beszámításra is, így Önnek nem kell időt és energiát fektetnie használt gépének, gépeinek eladásába.

KITE Hiteliroda – segítség a finanszírozásban az Ön igényeire szabva

A 2010-ben indult KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját is leveszik az Ön válláról, gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítanak, és a folyamat teljes körű menedzselését is vállalják. 2010 óta már több mint 2000 elégedett partner választotta a KITE Hitelirodát, több mint 150 milliárd forint értékű gépfinanszírozást lebonyolítva.

További információt a John Deere kombájnokról ide kattintva talál!

(x)

Címlapkép: Getty Images


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu