Vörös ördögök: két új traktorsorozattal rukkolt elő a nagy amerikai gépgyártó

Vörös ördögök: két új traktorsorozattal rukkolt elő a nagy amerikai gépgyártó

agrarszektor.hu
A Case IH elindította az új Quadtrac és Steiger AFS Connect traktorsorozatokat. A két széria összesen 14 új modellt fog jelenteni, amelyek teljesítménye a 420-tól a 620 lóerőig fog terjedni. A gyártó szerint az új széria minden korábbinál zökkenőmentesebb és kényelmesebb munkamenetet tesz majd lehetővé.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A Case IH bemutatta az új Quadtrac AFS Connect és Steiger AFS Connect traktorsorozatokat. Az Egyesült Államokban nemrégiben közönségkedvenccé kikiáltott új szériák 2020 második felében fognak megérkezni Európába, néhány, kifejezetten ezekre a piacokra szánt extrával, írta meg a Future Farming.

A sorozat összességében 14 modellből fog állni, amelyek a 420-620 lóerős teljesítménytartományba fognak tartozni. A Quadtrack AFS Connect modellek 470-620 lóerős teljesítménytartományban lesznek elérhetőek, míg a Steiger AFS Connect egységek a 420-500 lóerős teljesítménytartományból fognak kikerülni. Az új fejlesztések közé fog tartozni az újratervezett vezetőfülke és a kényelmet és magasabb produktivitást lehetővé tevő teljes összeköttetés.

A Case IH által kínált megoldás az összeköttetésre, az AFS Connect már gyárilag be lesz építve mindegyik új modell vezetőfülkéjébe. Ez kétirányú adatáramlást tesz lehetővé a gép és a gazdálkodó között. A gazdálkodó ezáltal akár az irodájából, de akár egy mobileszközről is irányíthatja majd a gazdaságát, a gépállományát és az adatfolyamát. Az összeköttetést szolgáló rendszer három fő elemből áll: az AFS Pro 1200 kijelzőből, az AFS Vision Pro operációs rendszerből és az AFS Vector Pro vevőegységből. Ennek a három elemnek a segítségével a felhasználók tetszésük szerint állíthatják be a traktoruk irányítását és precíziós gazdálkodási funkcióit.

Az AFS Connect technológia a traktor AFS kezelőfelületének távoli elérését is lehetővé teszi a gazdák és - a megfelelő engedély birtokában - a forgalmazók számára, ez utóbbiak esetében terméktámogatási célzattal. Ennek segítségével könnyebb lesz felfedezni a problémákat a járművek működésében, és rájönni, mi okozta ezeket, és hogyan lehet kijavítani őket.

A PowerDrive automata sebességváltók 20%-kal gyorsabb váltást tesznek lehetővé, és a Quadtrac 620-as modellnél 682 lóerős csúcsteljesítményt. A CXDrive, az első, négykerékmeghajtásos, törzscsuklós traktorok számára kifejlesztett teljesen fokozatmentes váltómű pedig automatikusan kiegyensúlyozza a teljesítményt és a hatékonyságot.

A Quadtrac AFS Connect traktorok nagyobb üzemanyagtartállyal fognak forgalomba kerülni. A Case IH szerint ezzel a termelők hosszú napokon keresztül dolgozhatnak motorregenerálódási ciklusok nélkül. A gyártó szerint azzal, hogy két olajcsere között 600 munkaórára lesz képes a traktor, valamint az egyszerű karbantartási lehetőségekkel sikeresen csökkentették az üzemeltetési költségeket.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03