Állásbörze a gödöllői Szent István Egyetemen - nemcsak hallgatóknak!

agrarszektor.hu
Az állásbörzék csaknem másfél évtizede kapcsolódnak a magyarországi felsőoktatási rendszerhez. A Szent István Egyetem (SZIE) állásbörzéje 2019. április 10-én 10 órakor nyitja meg kapuit Gödöllőn, ahol több mint 50 kiállítóval, közel 800 állásajánlattal, számtalan gyakornoki lehetőséggel és különleges programokkal várják az érdeklődőket.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az állásbörzén a leendő munkáltatók verbuválhatnak a fiatal végzősök között, míg az egyetemi hallgatók a diploma utáni elhelyezkedési lehetőségekről tájékozódhatnak. A személyes kapcsolatfelvétel során a lelendő munkavállalók komplexebb képet kaphatnak a munkaerőpiacról. Multinacionális vállalatok, kis- és középvállalkozások, állami szervezetek, diákszövetkezetek és tanácsadó cégek várják ajánlataikkal a hallgatókat, valamint a munkahelyet váltani szándékozókat. Olyan kiállítók is megjelennek, akik alap- vagy középfokú végzettségű munkavállalókat keresnek.

A potenciális munkavállalók felkészülését több, az álláskeresés során hasznosítható program segíti, mint például

  • önéletrajz-írási tanácsadás,
  • magyar és idegen nyelvű próbainterjú,
  • számítógéppel támogatottpályatanácsadás,
  • pályaorientációs grafológia,
  • CV-fotózás,
  • szakmai előadásaik a sikeres álláskeresési technikák kulisszatitkairól.
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02