Díjaztuk az agrárium legjobbjait

agrarszektor.hu
A Portfolio és az agrárszektor.hu harmadik alkalommal rendezte meg kétnapos, hiánypótló agrárkonferenciáját, amely 700 fővel, több mint 60 előadóval a legnagyobb ilyen jellegű szakmai rendezvény Magyarországon. A konferencia keretén belül a Portfolio és az agrárszektor.hu első alkalommal - hagyományteremtő módon - osztotta ki szakmai díjait, három kategóriában.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Portfolio Agrárgazdaságért díj

A Portfolio Agrárgazdaságért díjat olyan személy kaphatja meg, akinek szakmai tevékenysége a hazai agrárgazdasági szereplők számára meghatározó jelentőséggel bír, és munkája hozzájárul ahhoz, hogy a magyar agrárszektor versenyképesebbé, sikeresebbé és eredményesebbé váljon.

Idei díjunkat dr. Gyuricza Csabának, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal elnökének nyújtottuk át, aki márciusban vette át a legnagyobb hazai agrárhivatal vezetését egy olyan időszakban, amikor a Közös Agrárpolitika feltételrendszere gyökeres változásokon megy át. A hivatal élén olyan intézkedéseket sikerült véghezvinnie, amelyek biztosították a támogatásigénylések benyújtásának, és a több száz milliárdos idei kifizetés zökkenőmentes lebonyolítását. Ez pedig alapjaiban járul hozzá a magyar gazdák és agrárvállalkozások pénzügyi pozícióinak stabilitásához, kiszámíthatóságához.

Az év agrárszakértője díj


Az év agrárszakértője díj olyan kutató, elemző szakembereknek szól, akik szakmai munkájuk során mélyére ásnak a hazai agrárszektorban játszódó folyamatoknak, és felhívják a figyelmet a legfontosabb ágazati tendenciákra, kihívásokra, és mindenekelőtt a kitörési pontokra. A díjat az idei évben Fórián Zoltánnak, a Takarékbank Agrár Központ vezető agrárszakértőjének adtuk át.

Az év agrárberuházása


Ez a díj azokat vállalkozásokat jutalmazza, amelyek kiemelkedő jelentőségű mezőgazdasági vagy élelmiszeripari beruházásokat valósítanak meg, munkahelyeket teremtenek, innovatív fejlesztéseket visznek véghez, és növelik a szektor versenyképességét. Az idén a díjat a bajai Trigo Kft. kapta, amely 45 milliárd forintos beruházással gabonafeldolgozó gyárat épít Tiszapüspökiben. A projekt a rendszerváltozás utáni időszak egyik legjelentősebb hazai agrárberuházásnak számít Magyarországon. A díjat Kárpáti László, a Trigo KFt. tulajdonosa vette át.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?