Ő vezetheti a Miniszterelnökséget

agrarszektor.hu
Biztosnak tűnik, hogy a Fidesz frakcióvezetői tisztségében Kocsis Máté váltja Gulyás Gergelyt, aki a Miniszterelnökséget vezető miniszterként folytatja munkáját - adta hírül a Magyar Idők. Lázár Jánost egy nála 6 évvel fiatalabb jogász kolléga követheti ebben a pozícióban.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Gulyás Gergely (1981) jogász végzettségű szakember, 2006-tól a Fidesz országos választmányának tagja. 2010-től 73 önálló indítványt nyújtott be a parlamentnek és 181-szer szólalt fel. Azon három személy egyike, akikre a kormánypártok az új alkotmány megszövegezését bízták. Az aktív és az ellenzék körében is elfogadott szakember a törvényalkotási bizottság éléről tavaly októberben került a Fidesz frakció vezetői pozíciójába.

Gyulyás Gergely tapasztalt jogi kérdésekben, ezzel magyarázható, hogy esélyes a Miniszterelnökség vezetésére egy olyan időszakban, amikor a 2021 utáni Európa közös költségvetése és "játékszabályai" formálódnak. Németül középfokon, angolul tárgyalási szinten beszél. Kvalitásaiban a közgazdász végzettségű Szíjjártó Péter hasonló hozzá, akinek a neve szintén felmerült a Miniszterelnökség vezetése kapcsán (Heti Válasz). Utóbbi angolul felsőfokon, németül középfokon, oroszul társalgási szinten beszél, de megtartotta külgazdasági és külügyminiszteri pozícióját.

MTI Fotó: Beliczay László

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13