2021. július 23. péntek Lenke

Hírek - Karrier

OMÉK: Április 30-ig 10 százalékos kedvezménnyel lehet kiállítónak jelentkezni

Április végéig vásárolhatnak kedvezményes kiállítói helyet az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeri Kiállítás és Vásárra (OMÉK) jelentkezők. Az eseménynek 2019. szeptember 26-29. között a HUNGEXPO ad helyet. A kiállítás most is elsősorban a fogyasztókhoz szól.
 
 

Az idei OMÉK középpontjában a jó minőségű, egészséges, fenntartható, GMO-mentes élelmiszerek lesznek. Hansúlyozottan jelenik meg az élelmiszer- és agrárdigitalizáció is, mert a magyar mezőgazdaság jövedelemtermelő képességének hosszú távú megőrzéséhez és megerősítéséhez a jövőben nagy szükség lesz erre. A kiállítás megtartja közönségvásár jellegét, így az évek óta népszerű családi és szórakoztató programok - például koncertek, előadások, gyermeksziget - is várják majd a látogatókat.

A 79. OMÉK szervezői az őstermelők, kistermelők, kis- és középvállalkozások mellett számítanak a nagyobb élelmiszeripari cégek jelentkezésére is. A 2019. április 30-ig szóló 10%-os, ún. early bird kedvezményes jelentkezési lehetőség mindannyiuk számára elérhető. A jelentkezési lapokat a vásár honlapjáról, a https://omek.amc.hu oldalról tölthetik le, ahol a jelentkezés feltételeit és minden szükséges információt megtalálhatnak. A honlapot érdemes rendszeresen látogatni, mert a vásárral kapcsolatos legfrissebb információkat és a programokat is ezen a felületen, illetve Facebook-oldalukon osztják majd meg a szervezők.

Forrás: gff-bekes.hu

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu