OMÉK: Április 30-ig 10 százalékos kedvezménnyel lehet kiállítónak jelentkezni

agrarszektor.hu
Április végéig vásárolhatnak kedvezményes kiállítói helyet az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeri Kiállítás és Vásárra (OMÉK) jelentkezők. Az eseménynek 2019. szeptember 26-29. között a HUNGEXPO ad helyet. A kiállítás most is elsősorban a fogyasztókhoz szól.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az idei OMÉK középpontjában a jó minőségű, egészséges, fenntartható, GMO-mentes élelmiszerek lesznek. Hansúlyozottan jelenik meg az élelmiszer- és agrárdigitalizáció is, mert a magyar mezőgazdaság jövedelemtermelő képességének hosszú távú megőrzéséhez és megerősítéséhez a jövőben nagy szükség lesz erre. A kiállítás megtartja közönségvásár jellegét, így az évek óta népszerű családi és szórakoztató programok - például koncertek, előadások, gyermeksziget - is várják majd a látogatókat.

A 79. OMÉK szervezői az őstermelők, kistermelők, kis- és középvállalkozások mellett számítanak a nagyobb élelmiszeripari cégek jelentkezésére is. A 2019. április 30-ig szóló 10%-os, ún. early bird kedvezményes jelentkezési lehetőség mindannyiuk számára elérhető. A jelentkezési lapokat a vásár honlapjáról, a https://omek.amc.hu oldalról tölthetik le, ahol a jelentkezés feltételeit és minden szükséges információt megtalálhatnak. A honlapot érdemes rendszeresen látogatni, mert a vásárral kapcsolatos legfrissebb információkat és a programokat is ezen a felületen, illetve Facebook-oldalukon osztják majd meg a szervezők.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03