Rabszolgaként tartották a béresüket, aztán összeverték, mert elszökött

agrarszektor.hu
Egy jánoshalmi apa és fia karókkal verték össze az állatgondozót, mert más gazdához szegődött. Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt ellenük vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az apa és fia Miszlán, Siófoktól délre, egy tanyára fogatták fel tehenek gondozására, felügyeletére egy bérest még 2016 májusában, 80 ezer forintért plusz szállásért és ételért cserébe. A férfi júliusig nem kapott fizetést, emiatt otthagyta őket és egy másik gazdával egyezett meg. 


Miután kitudódott, hogy a béres máshova szegődött, következő éjjel telefonon jól fizető munka ürügyén kicsalták az Alsómégy határán lévő köves úthoz, ahol karókkal összeverték. A férfi elbújt az út melletti kukoricásban, ahol éjfél után nem sokkal vadászok találtak rá és hívtak hozzá mentőt.

A béresnek a bántalmazás következtében a koponyája bal oldalon darabosra tört, de a fején és a térdén többszörösen repesztett, roncsolt sérüléseket szenvedett. Súlyosabb következményként akár agyzúzódás is bekövetkezhetett volna, amely életveszélyes sérülést jelent. Az ügyészség börtönt kért az apára és a fiára is - írta a 24.hu.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 17. 16:02