Románia kiváló agrárpotenciállal rendelkezik, amit Izrael is észrevett

agrarszektor.hu
Több magyar kiállító is részt vett Románia legnagyobb mezőgazdasági kiállításán, de Izrael nagykövete személyesen is megtisztelte az eseményt. Mint kiderült, már nyolc nagy izraeli cég tevékenykedik a kiváló mezőgazdasági adottságokkal rendelkező szomszédos országban.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A csütörtöki nappal indult és vasárnapival zárult Erdély legjelentősebb mezőgazdasági, kiállítása és vására, az Agraria. A kolozsvári kiállítás idén 25. alkalommal került megrendezésre. A tavalyi évben a kiállításon résztvevők száma átlépte a 23.000 főt, valamint több mint 300 szakmai kiállító mutatta be színvonalas mezőgazdasági és élelmiszeripari technológiáit, szolgáltatásait, berendezéseit, illetve az állattenyésztésben rejlő lehetőségeket. A Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. közreműködésével ebben az évben 14 magyar cég képviseltette magát az egységes nemzeti standon.

A nyitó napon résztvett Petre Daea román mezőgazdasági miniszter, valamint David Saranga, Izrael bukaresti nagykövete is. A két ország között korábban együttműködési megállapodás született a román mezőgazdasági lehetőségek kiaknázása érdekében. Az izraeli vezetés potenciális lehetőséget lát Románia mezőgazdaságában, a modern mezőgazdaságot képviselő ország igyekszik tapasztalatait átültetni romániai területre. Ma már nyolc nagyobb izraeli cég tevékenykedik Romániában - hangzott el a kiállítás nyitónapján. Petre Daea úgy fogalmazott, "Románia fontos szerepet tölt be az európai mezőgazdaságban, és adottságai kiválóak. Ezáltal a mezőgazdaság Románia egyik nagy merítési lehetősége. Ehhez azonban magas technológiai színvonalat új technológiákat kell alkalmazni."

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?