2021. január 28. csütörtök Károly, Karola

Hírek - Karrier

Szaktanácsadó vagy kistermelő? Itt vannak a NAK következő szakmai rendezvényei!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Kamara Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatósága idén októberben Kaposváron és Szegeden tart információs rendezvényeket, amelyekkel a helyi gazdaságfejlesztést kívánja segíteni- áll a közleményben.
 
 

„Kötelességünk, hogy az eredményes gazdálkodáshoz szükséges döntések meghozatalához nélkülözhetetlen naprakész piaci információkat, ismereteket eljuttassuk tagjainkhoz. A tudásalapú segítségnyújtást a kamara működésén belül is a középpontba helyezzük.” – tartalmazza a NAK küldetésnyilatkozata. Ennek szellemében a NAK Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatósága a Kislépték Egyesület segítségével helyi gazdaságfejlesztő információs rendezvényeket szervez októberben.

Az első eseményre 2019. október 15-én, Kaposváron „Kistermelők nagy tervekkel” címmel kerül sor, melyre olyan kistermelőket, őstermelőket várnak, akik jobban belelátnának a szabályozási kérdésekbe, fejleszteni szeretnék a gazdaságukat vagy belesnének más, már jól működő gazdaság gyakorlatába. A rendezvényen szó lesz a családi manufaktúra működtetéséről, a rövid ellátási láncban rejlő lehetőségekről és konkrét tapasztalatokat is átadnak. A részletes program itt olvasható.

Az „Élelmiszerhigiéniai gyakorlat a kisüzemi termelésben” című rendezvényre pedig október 29-én, Szegedre várják az érdeklődőket. A fórum lehetőséget ad a higiéniai követelmények megismerésére, válaszokat nyújt a felmerülő kérdésekre, illetve betekintést enged egy példagazdaság mindennapjaiba. A program itt található.

A rendezvények a szaktanácsadóknak kreditpontot is érnek. A rendezvényeken való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, ami belinkelt programlarások végén található.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit. Regisztráljon most!

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu