Szaktanácsadó vagy kistermelő? Itt vannak a NAK következő szakmai rendezvényei!

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Kamara Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatósága idén októberben Kaposváron és Szegeden tart információs rendezvényeket, amelyekkel a helyi gazdaságfejlesztést kívánja segíteni- áll a közleményben.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

"Kötelességünk, hogy az eredményes gazdálkodáshoz szükséges döntések meghozatalához nélkülözhetetlen naprakész piaci információkat, ismereteket eljuttassuk tagjainkhoz. A tudásalapú segítségnyújtást a kamara működésén belül is a középpontba helyezzük." - tartalmazza a NAK küldetésnyilatkozata. Ennek szellemében a NAK Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatósága a Kislépték Egyesület segítségével helyi gazdaságfejlesztő információs rendezvényeket szervez októberben.

Az első eseményre 2019. október 15-én, Kaposváron "Kistermelők nagy tervekkel" címmel kerül sor, melyre olyan kistermelőket, őstermelőket várnak, akik jobban belelátnának a szabályozási kérdésekbe, fejleszteni szeretnék a gazdaságukat vagy belesnének más, már jól működő gazdaság gyakorlatába. A rendezvényen szó lesz a családi manufaktúra működtetéséről, a rövid ellátási láncban rejlő lehetőségekről és konkrét tapasztalatokat is átadnak. A részletes program itt olvasható.

Az "Élelmiszerhigiéniai gyakorlat a kisüzemi termelésben" című rendezvényre pedig október 29-én, Szegedre várják az érdeklődőket. A fórum lehetőséget ad a higiéniai követelmények megismerésére, válaszokat nyújt a felmerülő kérdésekre, illetve betekintést enged egy példagazdaság mindennapjaiba. A program itt található.

A rendezvények a szaktanácsadóknak kreditpontot is érnek. A rendezvényeken való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, ami belinkelt programlarások végén található.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?