Új helyettes államtitkárt neveztek ki az Agrárminisztériumban

Új helyettes államtitkárt neveztek ki az Agrárminisztériumban

agrarszektor.hu
Az agrárminiszter javaslatára új helyettes államtitkárt neveztek ki az Agrárminisztériumban a korrupció gyanúja miatt a tisztségéből felmentett és őrizetbe vett Nagy János helyett.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Gyüre Anitát december 15-i hatállyal nevezték ki Gyüre Anitát az Agrárminisztérium új helyettes államtitkárának, írta meg a Telex a legfrissebb Magyar Közlöny alapján. Gyüre Anita kinevezéséig a minisztérium mezőgazdasági vízgazdálkodási osztályának vezetője volt, Facebook-oldala szerint mérnök tanári, jogi és vízrendezési tanulmányokat is folytatott.

December elején robbant a hír, hogy az Agrárminisztérium azóta már felmentett helyettes államtitkárát, Nagy Jánost őrizetbe vették korrupció gyanúja miatt. Az ügyészség szerint Nagy 830 millió forintnyi vissza nem térítendő állami támogatáshoz segített volna egy vállalkozót, cserébe 5%-os tulajdonrészt kapott a cégben, így ő is jól járt volna a beruházással, ha összejön. Később az is kiderült, hogy Nagy Jánost hivatali vesztegetés elfogadásával vádolják, és házi őrizetbe vették.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13