Egy könyvben minden, amit a lakásban kertészkedésről tudnod kell

Néhány hete, még a téli hónapok előtt jelent meg Zia Allaway Konyhakert a lakásban című könyve, amely azoknak szól, akik szeretnének növényeket termeszteni, de nincs kertjük. A könyvben bemutatják, hogyan nevelhetünk zöldségeket, gyümölcsöket és fűszernövényeket beltérben, a saját otthonunkban.

A Libri kiadónál jelent meg néhány hete Zia Allaway Konyhakert a lakásban című könyve, amely azoknak a kertészkedni vágyóknak szól, akiknek nincs kertjük, de növényeket szeretnének termeszteni. A könyvben áttekinthető ábrák és részletes útmutatók segítségével mutatja be, hogyan termeszthetünk a lakásban zöldségeket, gyümölcsöket és fűszernövényeket.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A könyvben többek között olyan kérdésekre is választ kaphatunk, hogy milyen növényt termesszünk, és hogyan gondozzuk őket, illetve hogyan használjuk ki a legjobban a teret és a fényeket. Emellett több beltéri növénydekorációs ötletet és kompozíciót is találunk. A részletes tanácsok segítségével akár szamócát, vagy narancsot is termeszthetünk otthon, de tippeket kaphatunk arra is, hogyan nevelhetünk befőttesüvegben fűszernövényeket, vagy muffintartóban vízitormát. 


 
 
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Egy napsütötte ablakpárkány, néhány betartandó tipp és már kész is.
Gyorsan és olcsón termeszthetsz otthon zöldségeket: és még kert sem kell hozzá


Itt keressen minket
© 2017. Agrárszektor.hu