Egy könyvben minden, amit a lakásban kertészkedésről tudnod kell

Néhány hete, még a téli hónapok előtt jelent meg Zia Allaway Konyhakert a lakásban című könyve, amely azoknak szól, akik szeretnének növényeket termeszteni, de nincs kertjük. A könyvben bemutatják, hogyan nevelhetünk zöldségeket, gyümölcsöket és fűszernövényeket beltérben, a saját otthonunkban.

A Libri kiadónál jelent meg néhány hete Zia Allaway Konyhakert a lakásban című könyve, amely azoknak a kertészkedni vágyóknak szól, akiknek nincs kertjük, de növényeket szeretnének termeszteni. A könyvben áttekinthető ábrák és részletes útmutatók segítségével mutatja be, hogyan termeszthetünk a lakásban zöldségeket, gyümölcsöket és fűszernövényeket.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A könyvben többek között olyan kérdésekre is választ kaphatunk, hogy milyen növényt termesszünk, és hogyan gondozzuk őket, illetve hogyan használjuk ki a legjobban a teret és a fényeket. Emellett több beltéri növénydekorációs ötletet és kompozíciót is találunk. A részletes tanácsok segítségével akár szamócát, vagy narancsot is termeszthetünk otthon, de tippeket kaphatunk arra is, hogyan nevelhetünk befőttesüvegben fűszernövényeket, vagy muffintartóban vízitormát. 


 
 
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Íme, ezek most a legfontosabb szeptemberi teendők.
Szeptemberi feladatok a kertben: itt a lista, ezeket mindenképpen végezd el

Pofonegyszerű trükkök, amik tényleg működnek!
Filléres csodaszer: nem is hinnéd, mi mindenre használható a citromlé a kertben