A CBA átveszi az áfacsalással gyanúsított boltokat

agrarszektor.hu
A CBA Kereskedelmi Kft. veszi át az adócsalással gyanúsított franchise partnere, a Delikát Kft. érdekeltségébe tartozó 19 egység működtetését, vállalja az 550 dolgozó munkába állítását és a delikát partnereinek ellátását is.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A múlthéten hatósági vizsgálat indult a CBA Kereskedelmi Kft. egyik franchise partnere ellen, a CBA-nak nincs még konkrét információja az ügyről, de fontosnak tartja, hogy a Delikát Kft. által üzemeltetett CBA élelmiszerüzletek zavartalan működését biztosítsa.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal tájékoztatása szerint mintegy négymilliárd forint adót csalt el egy abdai kft., amely magyar cégektől vásárolt elvileg szlovák cégek számára árut, az azonban nem hagyta el Magyarországot, az áfát viszont visszaigényelték. A büntetés akár húsz év börtön is lehet, a gyanúsítottak közül nyolcan előzetes letartóztatásban, öten házi őrizetben vannak.

Fodor Attila, a CBA kommunikációs vezetője közleményben tudatta: azokat a vállalkozásokat, amelyek jogerős és végrehajtható bírósági ítélet alapján bűncselekményt követtek el, azonnali hatállyal kizárják a rendszerből - írja az mfor.hu

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 16. 05:58