2020. szeptember 27. vasárnap Adalbert

Hírek - Növény

A CBA átveszi az áfacsalással gyanúsított boltokat

A CBA Kereskedelmi Kft. veszi át az adócsalással gyanúsított franchise partnere, a Delikát Kft. érdekeltségébe tartozó 19 egység működtetését, vállalja az 550 dolgozó munkába állítását és a delikát partnereinek ellátását is.
 
 

A múlthéten hatósági vizsgálat indult a CBA Kereskedelmi Kft. egyik franchise partnere ellen, a CBA-nak nincs még konkrét információja az ügyről, de fontosnak tartja, hogy a Delikát Kft. által üzemeltetett CBA élelmiszerüzletek zavartalan működését biztosítsa.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal tájékoztatása szerint mintegy négymilliárd forint adót csalt el egy abdai kft., amely magyar cégektől vásárolt elvileg szlovák cégek számára árut, az azonban nem hagyta el Magyarországot, az áfát viszont visszaigényelték. A büntetés akár húsz év börtön is lehet, a gyanúsítottak közül nyolcan előzetes letartóztatásban, öten házi őrizetben vannak.

Fodor Attila, a CBA kommunikációs vezetője közleményben tudatta: azokat a vállalkozásokat, amelyek jogerős és végrehajtható bírósági ítélet alapján bűncselekményt követtek el, azonnali hatállyal kizárják a rendszerből - írja az mfor.hu

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu