2019. augusztus 18. vasárnap Ilona

Hírek - Növény

A gabonatermesztők évindító rendezvénye a Debreceni Egyetemen (x)

2019. január 17-én a Debreceni Egyetemen folytatja rendezvénysorozatát, a Kukorica és Búza Konferenciasorozatot, amelynek szervezője a Magro.hu mezőgazdasági piactér. A szervezők azt vallják, hogy egy jó kukorica- vagy búzatermesztő folyamatosan képezi magát, tartja a lépést a gabonatermesztés technológiai újdonságaival és tudja, ami tegnap megfelelő volt, az ma már nem biztos, hogy elég, így létezhetnek hatékonyabb megoldások.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Keresi a lehetőségét, hogy az új tudást minél hamarabb megszerezze? Szerencsére most könnyű dolga van. A Magro.hu januári eseménye igazi szakmai feltöltődést kínál a tavaszi munkálatok megkezdése előtt 2019. január 17-én a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karán. A profi és a kezdő gabonatermesztőket egyaránt várják az egész napos konferenciára.


A 16 szakmai előadáson rengeteg olyan hasznos információ hangzik el, amit tavasztól a technológiákba építve, garantáltan eredményesebb és hatékonyabb lesz majd a termelés. Gyakorló szakemberektől megtudhatjuk például, hogy:

 • Miért termelnek nyugaton másfélszer annyi kukoricát vagy búzát hektáronként, mint itthon? Hogyan lehet elérni azt a hatékonyságot?
 • Hogyan lehet milliók helyett százezrekből precíziós gazdálkodásra képes eszközünk.
 • Mi a globális felmelegedés kezelésének 5 módja. 
 • Hogyan lehet megokosítani egy gazdaságot. 
 • Mit és mennyit nyer, aki növénykondicionálót használ.
 • Hogyan csökkenthetők a kukoricabetakarítás veszteségei.


A III. Kukorica és Búza Konferenciasorozat a 2 fő szántóföldi növény termesztéstechnológiai újdonságait mutatja be a talajelőkészítéstől a betakarításig. Az agrárszakma eladói adnak tanácsokat a korszerűbb és hatékonyabb termesztéshez, bemutatják a legújabb tudnivalókat, a legfrissebb kutatások eredményeit és gyakorlatba átfordítható információkat. 


Részletes szakmai program és jelentkezés az eseményre:

https://www.magro.hu/konferencia/

Szervező és helyszínadó partnere: 

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu