A következő napokban is szükség lesz az esernyőre

agrarszektor.hu
Csak délen várható napsütés szerdán, az ország többi részén ugyanis inkább esős, záporesős időjárásra van kilátás. Ezzel szemben csütörtökön már egyre több helyen felszakadozik majd a felhőzet, és szinte csak északkeleten lehet majd záporra számítani. A hőmérséklet mind a két nap 16 és 22 fok között alakul majd, vagyis a csapadék ellenére is marad a tavaszi meleg.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szerdán északon erősen felhős vagy borult lesz az ég, és csak délen süthet ki hosszabb-rövidebb időszakokra a nap - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből. Az ország északkeleti, északi harmadán egyre többfelé elered az eső, záporeső, másutt elszórtan alakul ki zápor, zivatar. A Dunántúlon az északnyugatira forduló, másutt a délnyugati szelet kísérik többfelé erős lökések. Zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között várható, az Északi-középhegység térségében lesz a leghűvösebb.

Csütörtökön napközben egyre többfelé felszakadozik, gomolyosodik a felhőzet, több-kevesebb napsütésre is számíthatunk. Északkeleten több helyen, másutt helyenként alakulhat ki zápor. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között várható.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?