A hétvégén sem lélegezhetünk fel: szomorú, télies időjárással búcsúzik az ősz

A hétvégén sem lélegezhetünk fel: szomorú, télies időjárással búcsúzik az ősz

MTI
Téliesebbre fordul az idő az ősz utolsó hétvégéjén. Ónos szitálásra, havazásra is fel kell készülni, és hajnalban ismét komolyabb mínuszok lehetnek, derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Pénteken túlnyomóan borult, párás, helyenként ködös idő várható. Előfordulhat szitálás, eleinte ónos szitálás. A hegyvidéki területeken esetleg szemcsés hó is hullhat. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 3 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet, de ahol elvékonyodik a felhőzet, néhány fokkal hidegebb is lehet. Napközben 0 és plusz 5 fokig melegszik a levegő.

Szombaton is jobbára borult, párás, néhol ködös lesz az idő. Kezdetben többfelé előfordulhat szitálás, ónos szitálás, hószállingózás. Napközben szórványosan eső, havas eső, havazás is várható. Néhol esetleg ónos eső is kialakulhat. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 2, a maximumhőmérséklet 0 és plusz 4 fok között alakul.

Vasárnap elszórtan valószínű zápor, hózápor. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 7 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet 0 és plusz 5 fok között várható.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?