2021. március 7. vasárnap Tamás

Hírek - Növény

Az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat

Kedd estig a Kárpát-medence időjárását továbbra is anticiklon határozza meg, napos és ködös területek egyaránt valószínűek. Az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a tartós, sűrű köd miatt.
 
 

Keddre virradó éjszaka várhatóan előbb az ország északi felén (Észak-Dunántúl, Észak-Magyarország) valószínű ismét ködképződés, mely hajnalra, reggelre fokozatosan délebbre is átterjed. Több helyen számíthatunk sűrű ködre, Észak-Magyarországon esetleg zúzmarás köd, ónos szitálás is előfordulhat – írta meg az Infostart.

Az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a tartós, sűrű köd miatt. Napközben lassan zsugorodik a köddel borított tájak nagysága és jobb eséllyel a középső országrészben lehet legtovább korlátozott látási viszonyokra számítani. Késő estére kiemelten az ország keleti felén ismét növekszik a ködhajlam.

A Dunántúlon megélénkülhet az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos területeken 11 és 17, a tartósabban, illetve a tartósan borult, ködös tájakon 6 és 10 fok között alakul.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub

  Óriási pénzeső jön a magyar agráriumban - Mi vár a gazdákra 2021-től?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu