Brutális forróság tarolja le az országot: térképen mutatjuk, hol, hány fok várható

Brutális forróság tarolja le az országot: térképen mutatjuk, hol, hány fok várható

agrarszektor.hu
Egyre fokozódik a forróság Magyarországon, hétfőn a 36-37 fokot is elérhetik a csúcsértékek. A 11 és 16 óra közötti időszakban az UV-sugárzás az extrém tartományban alakulhat (már vasárnap is), így a napot, ha lehet kerüljük, illetve mindenképp védekezzünk a káros sugarak ellen!

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Kánikula előzi meg a keddre érkező hidegfrontot - írja az Időkép. A déli szél forró levegőt pumpál a Kárpát-medencébe, vasárnap már mindenütt 30 fok feletti csúcsértékeket mérhetünk. A forróság hétfőn éri el a tetőfokát, szinte az egész országban 35 fok körül alakulnak a maximumok. Este egy hidegfront érheti el hazánkat, mely nyugaton vethet véget leghamarabb a melegnek. A legmelegebb órákban az Alföldön és a főváros környékén a 36-37 fokot is elérheti a hőmérséklet.

Idén is év végi díjeső az agráriumban - Nevezzen és nyerjen Ön is!

Idén nyolcadik alkalommal hirdeti meg a Portfolio Csoport rangos agrárdíjas pályázatát, amelynek célja, hogy egy-egy évben díjazni lehessen a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket. A november 30. -december 1-i kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencián az ágazat szereplői az Év női agrárvállalkozója díjat, az Év fiatal agrárszakembere díjat, az Év kertészete díjat, az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat, az Év agrárinnovációja díjat, az Év agrárberuházása díjat és a Portfolio Agrárgazdaságért díjat nyerhetik el. A rangos díjakat - amelyeket a november 30-i szakmai program zárásaként, ünnepélyes keretek között adunk át - színvonalas szakmai zsűri ítéli oda. A díjakra a hazai agrárgazdasági élet bármely szereplője pályázhat, illetve javasolhat jelölteket. A Portfolio a nevezéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2022. július 31-ig. A jelentkezésekhez, illetve a nevezésekhez egy űrlapot kell kitölteni és beküldeni, amely a portfolio.hu portálon, az Agrárszektor Konferencia weboldalán érhető el. Az űrlapot ide kattintva is le lehet tölteni. Legyen Ön is az év végi agrár-díjeső részese, nevezzen vagy jelöljön a rangos díjakra!

Forrás: Időkép
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03