Búzafajták a SAATEN-UNION-tól: GENIUS

Búzafajták a SAATEN-UNION-tól: GENIUS (x)

agrarszektor.hu
Azoknak ajánljuk, akik prémium malmi minőséget adó búzafajtát termesztenének, nagy termőképesség mellett. Intenzív és extenzív technológia alkalmazására egyaránt alkalmas, kiváló lisztharmat- és rozsdatoleranciát mutató, jól ismert és elismert fajta.

A GENIUS több mint tíz éve számít korszakalkotó fajtának, exportképes minőséget nyújtva meghökkentő mennyiségben, továbbá kiegyensúlyozott agronómiai tulajdonságokkal és kimagasló stressztoleranciával rendelkezik. A prémium malmi búza kategóriába tartozó GENIUS megtestesíti mindazon tulajdonságok összességét, amit ma egy korszerű fajtától elvárnak a termelők - nem véletlen tehát töretlen sikere. Kiemelkedő mértékű, biztos alapokon nyugvó termőképessége mellett stabil minőségére is évről évre számíthat az a búzatermelő, aki ezt a megbízható társat választja.

Télállósága, szárazságtűrése és a betegségekkel szembeni ellenálló képessége révén még a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét. Valamennyi termőhelyre, extenzív és intenzív technológiákhoz egyaránt ajánljuk. Az MGSZH 2008-2010 közötti vizsgálati időszakában az egyetlen olyan fajtajelölt volt, amely "A" minőségi besorolással kapott állami elismerést - mindezt úgy, hogy a minőségi standard fajták termésátlagát több mint 13%-kal múlta felül. Kiegyensúlyozott eredményeinek köszönhetően a GENIUS a NÉBIH hivatalos kísérleteinek standard fajtája lett.

A SAATEN-UNION-kalászosfajtákat bemutató videó elérhető a képre kattintva.


A SAATEN-UNION fajtáit bemutató katalógus elérhető a képre kattintva.

Friss információkért kövesse Facebook-oldalunkat:https://www.facebook.com/saatenunionrapool/

Varga Gábor
termékfejlesztő
SAATEN-UNION Hungária Kft.
www.saaten-union.hu

 

 

 

 

 

 

 

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 19. 11:33