Csúnya tréfát űz velünk az időjárás: váratlan fordulat jön az átmeneti lehűlés után

Csúnya tréfát űz velünk az időjárás: váratlan fordulat jön az átmeneti lehűlés után

agrarszektor.hu
A csütörtökön érkezett hidegfront péntekre átvonul, de a szeles idő mellett nagyjából 8-10 fokos lehűlést hoz magával. A jövő hét első felében azonban ismét egyre melegebb légtömegek érkeznek, és néhol még a 30 fokot is megközelíthetjük majd.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Hétvégén már csak helyenként lesz élénk a szél, a napsütést elsősorban fátyolfelhők szűrhetik - írja az Időkép. Hajnalonként erősen lehűl a a levegő, a legtöbb helyen 10 fok alá csökken a hőmérséklet, sőt a fagyzugos, szélcsendes völgyekben 5 fok alatti minimumok is várhatók. Napközben szombaton 21-25, vasárnap 22-27 fokra készülhetünk.

A jövő hét első felében egy Atlanti-óceán fölött kimélyülő ciklon előoldalán déli-délnyugati áramlással ismét egyre melegebb, kezdetben száraz, a hét közepétől már váltakozó nedvességtartalmú légtömegek érhetik el hazánkat. Hétfőn és kedden csaknem zavartalan lesz a napsütés, majd szerdától már gyakrabban befelhősödhet az ég, és záporok, zivatarok is jöhetnek. Ezzel együtt egyre nagyobb területen támad fel a déli-délnyugati szél. Enyhülnek az éjszakák, napközben pedig 25 és 30 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet. 

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 16. 05:58