Durva lehűléssel és viharos széllel érkezik meg az újabb hidegfront az országba

Durva lehűléssel és viharos széllel érkezik meg az újabb hidegfront az országba

agrarszektor.hu
Hétfőn nyugodtabb időre van kilátás, de ez csak átmeneti lesz. Kedden ugyanis erős, viharos széllel, záporokkal, zivatarokkal és lehűléssel újabb hidegfront érkezik Magyarországra.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Hétfőn változóan felhős-napos, száraz időben lesz részünk, délutánra 18 és 23 fok közé melegszik a levegő - írja az Időkép. A légmozgás többfelé lehet élénk, de erős szélre nem kell számítani. Kedden vonul át fölöttünk a hidegfront. Hajnalban, reggel több helyen előfordulhat kisebb eső, zápor, majd napközben főként keleten, északkeleten alakulhatnak ki újabb záporok, helyenként zivatarok. Ismét feltámad az északnyugatira forduló szél, a főváros környékén, a Dunántúl északkeleti részén 70 km/óránál is erősebb lökések lehetnek. Napközben 14-21 fokig melegszik a levegő, északkeleten lesz a leghűvösebb, délen ugyanakkor még elérhetjük a 20-21 fokot.

Forrás: Időkép

Szerdán is marad az erős, viharos szél. Keleten sok felhőre, kevés csapadékra, máshol száraz időre, különösen nyugaton szinte zavartalan napsütésre van kilátás. Ennek ellenére hűvös lesz, délután mindössze 13-19 fokot mérhetünk, amit a szeles időben még hűvösebbnek érezhetünk. Hajnalban a derült, szélcsendes fagyzugokban gyenge fagy sem kizárt. Csütörtöktől melegedés jön, péntekre újra elérhetjük a 25 fokot.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?