2019. augusztus 23. péntek Bence

Hírek - Növény

Early Bird-ök, ébresztő! - Itt kiderül, hogyan lesz több kukorica ugyanazon a hektáron (x)

A talajminőségtől kezdve a tőszámkísérleteken át a drónok felhasználási lehetőségéig csupa agronómiai kérdés megvitatását ígérik a konferencia szervezői az AgroField Akadémián. December 31-ig kedvezményesen lehet jegyet vásárolni a kecskeméti rendezvényre.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A konferencia fő témája az agronómia jelentősége a precíziós gazdálkodásban. Olyan részletkérdésekbe mennek bele az előadók, mint a kukoricahibridek eltérő nitrogénreakciója, a tőszámkísérletek vagy a változó mélységű talajművelés eredményei. Amerikai tapasztalatok alapján körbejárják a drónok mezőgazdasági alkalmazásának kérdéskörét is. Vagyis azokat a viszonylag egyszerűen megvalósítható technológiai fogásokat mutatják be, amelyekkel lényegesen javítható az egy hektárra vetített hozam.

A konferenciát ajánlják mindazoknak, akik a precíz szakmai megoldásokra törekszenek, és a digitális technikán túl a gyakorlatban megvalósítható megoldások iránt érdeklődnek a valós haszon igényével.

A részletes program és a december 31-ig igényelhető Early bird belépőjegyek ezen a linken elérhetőek.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu