Elköszönhetünk a kánikulától: nem várt fordulatot vesz az időjárás

agrarszektor.hu
Szerdán és csütörtökön egyaránt gomolyfelhős időre számíthatunk, és habár időnként kisüt majd a nap, az északkeleti megyékben kialakulhatnak majd záporok zivatarok. A hőmérséklet mind a két napon 22 és 27 fok között alakul majd.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szerdán eleinte a felhős területeken még néhol előfordulhat kisebb zápor - írja a met.hu. Délelőtt aztán csökken a felhőzet, mindenhol kisüt a nap, majd gomolyfelhők fejlődnek, amelyekből napközben az északkeleti megyékben alakulhat ki néhol zápor, zivatar. Az élénk északi, északnyugati szél a Dunántúlon és a főváros térségében időnként megerősödik. A hőmérséklet délután 22 és 26 fok között valószínű, késő estére pedig 15 és 21 fok közé hűl le a levegő.

A nyár egyik legfontosabb és legszínvonalasabb eseménye a Kelet-magyarországi Agrárfórum, amelyet augusztus 9-én rendez meg Hajdúböszörményben a Portfolio gazdasági portál. A konferencia napirendre veszi az agrárium legjelentősebb és legaktuálisabb témáit az ágazat csúcsvezetőinek és döntéshozóinak részvételével. Szó lesz a magyar agrárgazdaság agrárpolitikai célkitűzéseiről, a nagy horderejű földszabályozási változásokról, a nyereséges növénytermelés alapvető feltételeiről és az állattenyésztés előtt álló fejlesztési-piaci lehetőségekről. A konferencia a Hajdúsági Expó programsorozatába illeszkedik, amely a térség legnagyobb agrárkiállításával és gépshow-jával is várja az érdeklődőket. Az augusztus 9-i konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

Csütörtökön gomolyfelhős, napos idő várható, főként északkeleten, keleten alakulhat ki helyenként zápor, zivatar. Az északnyugati szél helyenként megerősödik, de zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul majd.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?