2020. december 2. szerda Melinda, Vivien

Hírek - Növény

Feje tetejére áll az időjárás: 20 fokkal és kegyetlen zivatarral indít a március

Ezúttal egy mediterrán ciklon érkezik Magyarország felé, a hatásait pedig leginkább keleten lehet majd érezni. Délkeleten 20 fok is lehet kedden, ugyanakkor sokfelé lesz szükség esernyőre, és néhol zivatarok is előfordulhatnak majd mennydörgés kíséretében.
 
 

Alig hagyta el Magyarország térségét az egyik kiadós csapadékot okozó ciklon, nyomában már az esti órákban eléri hazánkat az újabb légörvény, ezúttal egy mediterrán ciklon - írja az Időkép. A ciklon előterében erős déli-délnyugati áramlással igen enyhe légtömegek érkeznek, így kedden a délkeleti, keleti tájakon akár a 20 fokot is elérhetjük, de máshol sem fogunk fázni, kora délután 10-17 fokra készülhetünk.

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az esemény napirendjére tűzi azokat a legfontosabb idei támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat, amelyek ismeretére az agrárgazdaság szereplőinek feltétlenül szükségük lehet az eredményes gazdálkodáshoz. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!

Ismét sokfelé lesz viszont szükség az esernyőkre, az eső mellett főként a nappali órákban záporokra is számítani kell, legnagyobb valószínűséggel délen, délnyugaton és keleten az ég is megdörrenhet. A ciklon kelet felé vonul tovább, hidegfrontja mögött szerdára országszerte jócskán visszaesik a hőmérséklet, és az északi-északnyugati szél is erős, a Dunántúlon helyenként viharos lesz. Az újabb ciklon csapadékzónájával péntekre érheti el hazánkat.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu