2021. január 18. hétfő Piroska

Hírek - Növény

Fejlesztések a gyakorlatban – Csúcshibridekkel a garantált sikerért (x)

Az elmúlt évtizedekben a KITE Zrt. olyan új termesztés-technológiai eljárásokat, valamint eszközöket, fajtákat, hibrideket és növényvédő szereket vezetett be, amelyeket a mezőgazdasági termelők eredményesen használtak, vagy használnak ma is. A fejlesztés az utóbbi években intenzívebbé vált, a KITE Zrt. pedig mind a termesztés-technológiák, mind az inputanyagok esetében egyre több újdonsággal jelenik meg.
 
 

A növénytermesztés számára nélkülözhetetlen a termesztett fajták és hibridek folyamatos korszerűsítése. A KITE a  fejlesztéseknél körültekintően választja és próbálja ki a legújabb fajtákat, így a termelőknek olyan kukorica hibrideket és szója fajtákat tud kínálni, amelyek a világ élvonalába tartoznak, a gazdasági értékük pedig kiemelkedő.

Kukorica hibrid ajánlatuk minőségi hibrideket tartalmaz az összes olyan tenyészidő kategóriára, amelyek a hazai termelői igények szempontjából fontosak A hibridekben rejlő értékeket a termelők a vetőmagon keresztül tudják felhasználni. A termésképződés szempontjából optimális növényállomány kialakításának egyik fontos feltétele a homogén méretű és alakú kalibrált vetőmag. Ezért a  Kite a hibrid vetőmagokat méret és alak szerint kalibrált egységekre bontja. 

A KITE kukoricahibridek
RENFOR (FAO 310-320)
ES FLATO (FAO 330)
SUSHI (FAO 340)
NEFFEL (FAO 350)
LOUPIAC (FAO 380)
ES SENSOR (FAO 390)
ARMAGNAC (FAO 490)

A szója esetében a KITE három új fajtát ajánl a termelőknek. A gazdák választhatnak a szuper korai Navigator, az igen korai Tenor és a középérésű Pallador között. Ezek a fajták magas termőképességűk, a betakaríthatóság szempontjából fontos állóképességük, hüvelymagasságuk és betegség-ellenálló képességük miatt a legkorszerűbb követelményeknek is megfelelnek. (x)


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu