Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.04.20. hétfő

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.04.20. hétfő

agrarszektor.hu
Napközben országszerte derült vagy gyengén fátyolfelhős, csapadékmentes időre van kilátás, de reggel, kora délelőtt délnyugaton még felhős idő várható kevés esővel - derül ki az Agrárszektor hétfői (2020.04.20.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, hétfői (2020.04.20.) napon!

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Hétfő reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, hétfői (2020.04.20.) napon.

2020.04.20. hétfő: Napközben országszerte derült vagy gyengén fátyolfelhős, csapadékmentes időre van kilátás, de reggel, kora délelőtt délnyugaton még felhős idő várható kevés esővel. Az északi, északkeleti szél gyakran lesz élénk, az Alföldön meg is erősödik. A hőmérséklet kora délután 14 és 19, késő este 7 és 12 fok között várható.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Hidegfronti hatás várható. Általános panaszok: fejfájás, fáradékonyság. Erősödik: görcsroham, allergiás reakció, epilepszia roham.

A következő napok várható időjárása

2020.04.21. kedd: Derült vagy gyengén felhős, napos idő lesz, csapadék nem várható. Az északkeleti, keleti szelet sokfelé erős, az Észak-Alföldön és az Északi-középhegység térségében néhol viharos széllökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között várható.

2020.04.22. szerda: Derült vagy gyengén felhős, napos időre számíthatunk, csapadék nem lesz. Az északkeleti, keleti szél sokfelé lesz élénk, az északkeleti megyékben erős széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között valószínű, de a fagyzugosabb helyeken -2, -3 fokot is mérhetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között várható.

Friss híreink:

Így üsd el az időt a karanténban! Tervezz saját konyhakertet a lakásba
Nem mindenkinek adatott meg, hogy kertes házban lakik, viszont sokan szeretnek kertészkedni, és a jó hír, hogy erről azoknak sem kell lemondaniuk, akik nem rendelkeznek kerttel. Mini termőkertet ugyanis akár az otthonunkban is létrehozhatunk, ehhez azonban nem árt tisztában lennünk azzal, hogy melyik növénynek mennyi napfényre van szüksége, illetve a lakás mely részén érdemes az ehető növényeket termeszteni. Összegyűjtöttük a saját, beltéri kiskert kialakításához szükséges legfontosabb tudnivalókat.

Ezek a növények a hideg szobákban is garantáltan jól érzik magukat: itt a lista
A legtöbb lakásban vannak hűvösebb, hidegebb részek, ahova sokan nem igazán mernek növényeket rakni. Felesleges azonban ódzkodni ezektől a területektől, hiszen akadnak olyan fűszernövények, gyökérzöldségek, sőt még gyümölcsök is, amelyek jól bírják a fűtetlen szobákat, de akár a külső ablakpárkányon is tarthatjuk őket.

Durva, mit ki nem találnak a cégek koronavírus-járvány idején: ilyet még senki sem látott
A világon egyedülálló szolgáltatást kínál egy szilícium-völgyi gazdaság a koronavírus-járvány miatt otthonról dolgozóknak, hogy megtörje a lassan monotonná váló végtelen Zoom hívásokat és videokonferenciákat. Nem kerül 100 dollárba (kb. 32,5 ezer forint) se, hogy a Sweet Farm állati lakói csatlakozzanak a beszélgetéshez. A Goat 2 Meeting nevet viselő projekt keretén belül kecskék, lámák és más háziállatok jelenhetnek meg a hivatalos megbeszéléseken.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?