Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.09.11. péntek

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.09.11. péntek

agrarszektor.hu
A sok napsütés mellett fátyolfelhők és lapos gomolyfelhők is megjelennek az égen, de ezek csapadékot nem adnak - derül ki az Agrárszektor pénteki (2020.09.11.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, pénteki (2020.09.11.) napon!

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Péntek reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, pénteki (2020.09.11.) napon.

2020.09.11. péntek: A sok napsütés mellett fátyolfelhők és lapos gomolyfelhők is megjelennek az égen, de ezek csapadékot nem adnak. A Dunától keletre az északkeleti szelet élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között várható. Késő estére általában 15 és 21 fok közé hűl le a levegő.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Erős front nincs és a következő napokban sem lesz felettünk.

A következő napok várható időjárása

2020.09.12. szombat: Napos idő várható gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel. Csapadék nem lesz. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

2020.09.13. vasárnap: Napos időre számíthatunk gomoly- és fátyolfelhőkkel, csapadék nem várható. Az északi szél néhol időnként megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

Friss híreink:

10 szobanövény, ami jót tesz az egészségnek: ezeket mindenképp szerezd be te is
Sokan nem is gondolnák, de a szobanövények nem csak a lakás díszítésére alkalmasak, akadnak ugyanis olyan fajok, amelyek számtalan, az egészségre is jótékony hatással rendelkeznek. Egyesek például tisztítják a levegőt, mások segítenek a stressz csökkentésében, de akad olyan is, amely javítja az alvás minőségét, ha a hálószobába tesszük. Össszegyűjtöttünk 10 olyan szobanövényt, amelyeket érdemes beszereznie mindenkinek a jó közérzet javítása érdekében.

Portfolio Agrár Klub: hogyan juthatunk új támogatásokhoz a vírusválságban?
Szeptember 30-án online Agrár Klub keretében mutatja be a Portfolio csoport, milyen új agrárpályázatos fejlesztési lehetőségek nyílnak meg az Agrárminisztérium által kezelt magyar Vidékfejlesztési Programban (VP) a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére. A regisztrációhoz kötött rendezvény kiemelten foglalkozik az állattenyésztők és a kertészetek számára októbertől megnyíló, 80 milliárd forintos beruházási pályázati csomaggal.

Orchideát nevelnél? Vigyázz, ezek a bakik akár a növény életébe is kerülhetnek
Manapság már szinte nincs olyan háztartás, ahol ne lenne legalább egy cserepes orchidea, és habár teljes virágzásban gyönyörű növényekről van szó, sokan nem gondolnak arra, hogy a növényt azután is gondozni kell, miután elhullajtotta virágait. Az orchideák viszonylag kényes növények, ha azonban megfelelő körülményeket biztosítunk számukra, és betartunk néhány alapszabályt, akkor nem lesz gond az állandó virágzással, és sokáig díszítik majd lakásunkat.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?