Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.09.12. szombat

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.09.12. szombat

agrarszektor.hu
A fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, csapadék nem lesz - derül ki az Agrárszektor szombati (2020.09.12.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, szombati (2020.09.12.) napon!

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Szombat reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, szombati (2020.09.12.) napon.

2020.09.12. szombat: A fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul. Késő estére általában 16 és 22 fok közé hűlhet le a levegő.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: A következő napokban sem számíthatunk fronthatásra.

A következő napok várható időjárása

2020.09.13. vasárnap: Napos időre számíthatunk gomoly- és fátyolfelhőkkel, csapadék nem lesz. Az északi szél néhol időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

2020.09.14. hétfő: Napos idő várható kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Csapadék nem lesz. Az északkeleti szelet helyenként élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között várható.

Friss híreink:

Merész húzás az amerikaiaktól: teljesen automatizált farmokat kezdtek fejleszteni
Egy újonnan létrejött tudományos intézet keresi a választ arra a kérdésre, mennyire automatizálható a jövő mezőgazdasága. Az AIFARMS Intézet elsősorban a mesterséges intelligenciák mezőgazdasági felhasználhatóságának lehetőségeit fogja vizsgálni.

Rangos agrárdíjak 2020-ban - Pályázzon és legyen nyertes Ön is!
Az év legsikeresebb agrárgazdasági szereplői kapnak díjakat az év vége nagy agráreseményén, a kétnapos Agrárszektor Konferencián, amelyet december 3-4-én rendez meg Siófokon a Portfolio vezető gazdasági portál. Az elismerésekre hét kategóriában szeptember 30-ig lehet nevezni. Legyen Ön is a díjeső részese, pályázzon vagy jelöljön a rangos díjakra!

10 szobanövény, ami jót tesz az egészségnek: ezeket mindenképp szerezd be te is
Sokan nem is gondolnák, de a szobanövények nem csak a lakás díszítésére alkalmasak, akadnak ugyanis olyan fajok, amelyek számtalan, az egészségre is jótékony hatással rendelkeznek. Egyesek például tisztítják a levegőt, mások segítenek a stressz csökkentésében, de akad olyan is, amely javítja az alvás minőségét, ha a hálószobába tesszük. Össszegyűjtöttünk 10 olyan szobanövényt, amelyeket érdemes beszereznie mindenkinek a jó közérzet javítása érdekében.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?