Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.03.06. szombat

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.03.06. szombat

agrarszektor.hu
A középső és a déli megyékben még néhol előfordulhat gyenge csapadék kezdetben, de arrafelé is fokozatosan csökken a felhőzet, kiderül az ég - derül ki az Agrárszektor szombati (2021.03.06.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, szombati (2021.03.06.) napon!

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szombat reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, szombati (2021.03.06.) napon.

2021.03.06. szombat: A középső és a déli megyékben még néhol előfordulhat gyenge csapadék kezdetben, de arrafelé is fokozatosan csökken a felhőzet, kiderül az ég. Napközben országszerte napos időre számíthatunk, emellett gomolyfelhők is képződnek, de csapadék nem valószínű. Az északi szél a déli órákig még nagy területen maradhat élénk, később fokozatosan mérséklődni kezd. A legmagasabb nappali hőmérséklet jobbára 4 és 8 fok között változik. Késő estére többnyire +2 és -7 fok közé hűl le a levegő.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató: Szombaton már többnyire jók lesznek a közlekedés időjárási feltételei.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Megszűnik a hidegfronti hatás, ezért csökken a szervezet energiaforgalma, alapanyagcseréje, lassul a légzés és a keringés, valamint az izomtevékenység is a legszükségesebbre csökken.

A következő napok várható időjárása

2021.03.07. vasárnap: Jobbára derült vagy gyengén felhős, napos, száraz időre van kilátás. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül. A hőmérséklet hajnalban -10 és -2, kora délután 5 és 10 fok között valószínű.

2021.03.08. hétfő: A hosszabb-rövidebb napsütés mellett időnként erősebben megnövekedhet a felhőzet, de inkább csak az északkeleti vidékeken van esély egy-egy záporra, hózáporra. Sokfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon helyenként megerősödik a délnyugati, majd északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -9 és -1, a csúcshőmérséklet 7 és 13 fok között alakul.

Friss híreink:

Jön a németek automata hernyótalpasa: ezzel gyerekjáték lesz a szállítás a földeken
A talajművelő, vető és növényvédő gépekkel foglalkozó német gyártó, a Horsch megerősítette, hogy egy teljesen automatizált szállítójárművön dolgoznak, és már ebben az évben el is fogják végezni a terepi teszteket.

Megszólalt Orbán Viktor a szigorításokról: kiderült, mi lesz a virágboltokkal nőnapon
Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában adott élő interjút pénteken. A csütörtökön bejelentett szigorításokhoz képest a miniszterelnök négy új intézkedést jelentebb be, többek között, hogy a barkcsáboltokat egyelőre nyitva tartják, illetve, a virágboltok március 8-án, jövő hétfőn, nőnapon még nyitva maradnak, de utána nekik is be kell zárni.

Állatbarát szobanövények: ezeket válaszd, ha biztonságban akarod tudni kedvenceidet
Habár a szobanövények csodás díszei lehetnek lakásunknak, sokan bele sem gondolnak, hogy rengeteg faj, illetve fajta mérgező lehet házi kedvenceink számára. Akadnak azonban olyanok is szép számmal, amelyek nemcsak lakásunk szépségét növelik, de a kedvenceinket is biztonságban tudhatjuk mellettük. Összegyűjtöttünk hét olyan beltéri növényt, amelyet bátran beszerezhetsz és hazavihetsz, mert nem jelent veszélyt a kutyák vagy macskák számára.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?