Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.05.17. hétfő

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.05.17. hétfő

agrarszektor.hu

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Friss híreink:

Durva, mennyit kereshetsz most agrárgépészként: rengeteg embert várnak
A magyar átlagkereset felett akár 20-30 százalékkal is többet kereshet ma egy agrárgépész Magyarországon, ennek ellenére a munkaerőhiány még mindig komoly problémát jelent a hazai mezőgazdaságban - tájékoztatta a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) az agrárszektor.hu-t. Jelenleg közel 10 ezren dolgoznak ebben a szakmában, jellemzően azonban inkább az idősebb korosztály választja. Kiemelten fontos lenne vonzóvá tenni az agráriumot a fiatalok számára, különben a hazai munkaerőt külföldi munkavállalókkal kell majd pótolni az agrárgépészet piacán is.

Ne költs klímára feleslegesen: ezekkel a növényekkel bármikor lehűtheted az otthonod
Rohamosan közelít a nyár, ezzel együtt pedig a meleg időjárás is. A legtöbben szeretik a napsütést és a forróságot, ám nem mindig könnyű elviselni a tikkasztó hőséget, főleg nem bent a lakásban. Ilyenkor a légkondi aranyat érhet, ám nem mindenki számára kivitelezhető, hogy beszerezzen egyet, a ventilátorok pedig sok esetben nagyon hangosak tudnak lenni, ezáltal zavaróak. Mit tehetünk ilyenkor? Jó hír, hogy egy nem akármilyen, természetes módszerrel is lehűthetjük otthonunkat: ez pedig nem más, mint bizonyos szobanövények beszerzése és elhelyezése a lakásban.

Sokan hibáznak a szobanövények gondozásakor: ezeket rontják el a legtöbben
Sokan azonnal kétségbeesnek, amikor azt tapasztalják, hogy szobanövényük valamilyen okból kifolyólag, láthatólag elindult a pusztulás útján. Nem minden esetben érdemes azonban aggódni, van ugyanis néhány bevált praktika, amiket ha bevetünk, könnyedén feléleszthetjük kedvencünket. Gyakran azzal követjük el a legnagyobb hibát, ha felelőtlenül próbáljuk megmenteni növényünket, sokszor azonban apróságokon múlik az élete.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 23. 13:31