Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.08.13. péntek

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.08.13. péntek

agrarszektor.hu
A kevés felhő mellett ismét sok napsütés várható a középső tájakon élénk délies széllel - derül ki az Agrárszektor pénteki (2021.08.13.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, pénteki (2021.08.13.) napon.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Péntek reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, pénteki (2021.08.13.) napon.

2021.08.13. péntek: A kevés felhő mellett ismét sok napsütés várható a középső tájakon élénk délies széllel. Legfeljebb a nyugati határvidékre sodródhat be délután egy-egy zápor, zivatar.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 35 fok között várható.
Késő estére 17 és 25 fok közé hűl le a levegő.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Fronthatás nem terheli szervezetünket.

A következő napon várható időjárás

2021.08.14. szombat: Többnyire sok napsütés várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, de északnyugaton, északon erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és arrafelé elszórtan, másutt legfeljebb néhol alakulhat ki zápor, zivatar. Általában mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is várhatók. A csúcshőmérséklet 29 és 35 fok között várható.

Friss híreink:

Ellepte a gaz a kertet? Ezekkel a trükkökkel garantáltan kipusztul minden gyom
Bár nem könnyű szembeszállni a gyomok és a gazok ellen, egy gyommentes kert pedig szinte lehetetlennek tűnik. Ám, mint mondani szokás, a látszat néha csal. Több megoldás is létezik, melyek segítségével megszabadulhatunk a nemkívánatos növényektől. Mindezt pedig úgy, hogy még különböző vegyszerekhez sem kell nyúlnunk, így még a környezetünket is óvhatjuk. Ha az alábbi trükköket bevetjük, akkor az eredmény magáért fog beszélni!

Tuti tippek a tökéletes zöldségeskertért: így lesz garantáltan sikeres a betakarítás
Közeleg a nyár vége, így hát eljött az idő, hogy ásót ragadjunk és nekikezdjünk az ültetésnek és a vetésnek. Számos gyönyörű, finom zöldséget termeszthetünk ősszel is, így akár egészen az év végéig friss termések kerülhetnek az asztalunkra. Összegyűjtöttünk jó pár olyan zöldséget, amelyeket gyerekjáték lesz termeszteni, sőt, még csak kert sem kell hozzá. Ráadásul hosszú hónapokat sem kell majd várnunk arra, hogy élvezhessük munkánk gyümölcsét.

Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a friss lista
2021 júliusában a magyar gazdák közel 16 százalékkal kevesebb traktort vettek, mint egy évvel korábban, 2019 hetedik hónapjához képest pedig 30 százalékkal kevesebb traktor talált gazdára most. A legkapósabb traktormárka júliusban a John Deere volt, amelyből 29-et adtak el a hónapban, a második helyen pedig a Claas végzett, amelyből 21 darabot értékesítettek. A népszerűségi listán harmadik a Solis, negyedik az Arbos, ötödik pedig a Fendt volt az év hetedik hónapjában. Érdekesség, hogy a New Holland most csak a tizedik helyen végzett.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?