Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.08.14. szombat

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.08.14. szombat

agrarszektor.hu
Napos, gomolyfelhős idő várható, de elsősorban az északnyugati, illetve az északi megyékben erőteljesebbé válhat a gomolyfelhő-képződés, és ezeken a területeken néhol kialakulhatnak záporok, zivatarok - derül ki az Agrárszektor szombati (2021.08.14.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, szombati (2021.08.14.) napon.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Szombat reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, szombati (2021.08.14.) napon.

2021.08.14. szombat: Napos, gomolyfelhős idő várható, de elsősorban az északnyugati, illetve az északi megyékben erőteljesebbé válhat a gomolyfelhő-képződés, és ezeken a területeken néhol kialakulhatnak záporok, zivatarok. Helyenként megélénkülhet a nyugatira forduló szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 35 fok között várható. Késő estére 20 és 27 fok közé hűl le a levegő.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Fronthatás nem terheli szervezetünket.

A következő napon várható időjárás

2021.08.15. vasárnap: A sok napsütés mellett gomoly- és fátyolfelhőkre is számíthatunk. Nyugaton és északon elszórtan, a délkeleti országrészben néhol előfordulhat zápor, zivatar. A többnyire nyugati, északnyugati szél helyenként megélénkül, zivatarban viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 36 fok között valószínű.

Friss híreink:

Ezeket a hibákat sokan elkövetik: így gondozd az orchideát, hogy mindig virágozzon
Manapság már szinte minden háztartásban találunk egy-egy cserepes orchideát, nem mindenki tudja azonban elérni, hogy ez a trópusi növényi folyamatosan virágozzon. Az orchideák viszonylag kényes növények, ha azonban megfelelően gondoskodunk róluk, biztosítjuk számukra az ideális körülményeket, és betartunk néhány alapszabályt, akkor nem lesz gond az állandó virágzással, és sokáig díszítik majd lakásunkat.

Ellepte a gaz a kertet? Ezekkel a trükkökkel garantáltan kipusztul minden gyom
Bár nem könnyű szembeszállni a gyomok és a gazok ellen, egy gyommentes kert pedig szinte lehetetlennek tűnik. Ám, mint mondani szokás, a látszat néha csal. Több megoldás is létezik, melyek segítségével megszabadulhatunk a nemkívánatos növényektől. Mindezt pedig úgy, hogy még különböző vegyszerekhez sem kell nyúlnunk, így még a környezetünket is óvhatjuk. Ha az alábbi trükköket bevetjük, akkor az eredmény magáért fog beszélni!

Tuti tippek a tökéletes zöldségeskertért: így lesz garantáltan sikeres a betakarítás
Közeleg a nyár vége, így hát eljött az idő, hogy ásót ragadjunk és nekikezdjünk az ültetésnek és a vetésnek. Számos gyönyörű, finom zöldséget termeszthetünk ősszel is, így akár egészen az év végéig friss termések kerülhetnek az asztalunkra. Összegyűjtöttünk jó pár olyan zöldséget, amelyeket gyerekjáték lesz termeszteni, sőt, még csak kert sem kell hozzá. Ráadásul hosszú hónapokat sem kell majd várnunk arra, hogy élvezhessük munkánk gyümölcsét.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03