Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2022.06.18. szombat

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2022.06.18. szombat

agrarszektor.hu
Legfeljebb kevés fátyol- és gomolyfelhő szűrheti, zavarhatja a napsütést, csapadékmentes idő ígérkezik - derül ki az Agrárszektor szombati (2022.06.18.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, szombati (2022.06.18.) napon.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szombat reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, szombati (2022.06.18.) napon.

2022.06.18. szombat: Legfeljebb kevés fátyol- és gomolyfelhő szűrheti, zavarhatja a napsütést, csapadékmentes idő ígérkezik. Az ország legnagyobb részén mérsékelt marad légmozgás, de elsősorban az Alföldön időnként megélénkülhet az északi szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között valószínű.
Késő estére 18 és 23 fok közé hűl le a levegő.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Front nincs térségünkben, a derült, napos idő jó hatással van a kedélyállapotunkra, a hangulatunkra.

A következő napon várható időjárás

2022.06.19. vasárnap: Túlnyomóan derült, napos, száraz időben lesz részünk. A déli szél a Dunántúlon többfelé megélénkül, a Fertő térségében megerősödik. A hőmérséklet délután 28, 33 fok között várható.

Friss híreink:

Ezért pusztulnak a kertben a növények: íme egy ok, amit sokan nem gondoltak volna
A júniusi meleg, párás, csapadékos időjárás kedvező hatással van a kórokozó fertőzéseknek, így már több helyen szembe találhatjuk magunkat már a korompenésszel, nemcsak a szántóföldeken, hanem az otthonunkban is. Az előrejelzések alapján már a kalászosokon is megjelent, amely a későbbiekben igen jelentős minőségi problémát fog okozni.

Elindult a nevezés - Jelentkezzen Ön is a 2022-es Portfolio Agrárdíjakra!
A Portfolio Csoport idén is díjazza a legsikeresebb és legpéldamutatóbb agrárgazdasági szereplőket, és az év vége legfontosabb agráreseményén, az Agrárszektor 2022 Konferencián ebben az évben is kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat. A nyerteseket rangos szakmai zsűri választja ki, döntenek az Év növénytermelőjéről, az Év állattenyésztőjéről, az Év kertészetéről, az Év fiatal agrárszakemberéről, az Év női agrárvállalkozójáról, az Év agrárberuházásáról, az Év agrárinnovációjáról, valamint a Portfolio Agrárgazdaságért díj győzteséről. Az elismerésekre tehát nyolc kategóriában július 31-ig lehet nevezni. Legyen Ön is a díjeső részese, pályázzon vagy jelöljön a rangos díjakra!

Ennek nagyon rossz vége lehet: tömegével pusztulnak a méhek Magyarországon
A méhek védelme, a méheltűnések, méhpusztulások kiváltó okainak felderítése érdekében folyik kísérlet több szakmai szervezet és egy megyei kormányhivatal együttműködésének keretein belül. Mint megtudtuk, több különböző növényvédő szer méhekre gyakorolt hatását is vizsgálják.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 24. 05:58