FruitVeB évnyitó rendezvény - Változások 2018 konferencia (x)

agrarszektor.hu
A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács évnyitó konferenciát rendez 2018. március 2-án, pénteken délelőtt 09.00 órai kezdettel a gödöllői Szent István Egyetemen, "Változások 2018" címmel. Az idei tanácskozás fő témái a zöldségtermesztés és a gyümölcstermesztés helyzetértékelésén túl az adózási rendszer aktuális problémái, valamint az öntözés kérdésköre lesz.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet idén is megtartja évnyitó konfrenciáját "Változások 2018" címmel. A rendezvény célja, hogy a résztvevők első kézből kapjanak tájékoztatást a kertészeti ágazatot érintő legfontosabb változásokról és ily módon felkészülhessenek a 2018. év kihívásaira. Az idei tanácskozás fő témái a zöldségtermesztés és a gyümölcstermesztés helyzetértékelésén túl az adózási rendszer aktuális problémái, valamint az öntözés kérdésköre lesz.

A Konferencia helyszíne:
Szent István Egyetem, 2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1. Aula

Időpontja:
2018. március 2. péntek 9 óra

Jelentkezési határidő: 2018. február 24.

A rendezvény a résztvevők számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ebédet csak az előzetesen regisztrált tagok számára tudunk biztosítani.

Tájékoztatás:

Németh Kinga tel.: 0670/338-9570 e-mail: info@fruitveb.hu

Pakó Pálma tel.: 0670/338-9567 e-mail: palma.pako@fruitveb.hu

PROGRAMTERVEZET

9.00 - 9.30 Regisztráció

9.30 - 9.45 KÖSZÖNTŐ A FruitVeB nevében Ledó Ferenc, a FruitVeB elnöke, valamint a Szent István Egyetem nevében dr. Helyes Lajos, az MTA Doktora, a Szent István Egyetem Rektor-helyettese

9.45 - 10.05 A gyümölcstermesztési ágazat 2017. évi értékelése
Előadó: dr. Apáti Ferenc a FruitVeB alelnöke, a Gyümölcstermesztési Főbizottság elnöke

10.05 - 10.25 A zöldségtermesztési ágazat 2017. évi értékelése
Előadó: Ledó Ferenc, a Fruit VeB elnöke

10:25 - 10:45 A FruitVeB 2017. évi közösségi marketingmunkájának bemutatása
Előadó: dr. Domján Erika, a FruitVeB ügyvezető igazgatója

10.45 - 11.00 KÁVÉSZÜNET

11.00 - 11.30 Az ÁFA csökkentés hatásai a zöldség-gyümölcs ágazatban
Előadó: dr. Apáti Ferenc, a FruitVeB Alelnöke, a Gyümölcstermesztési Főbizottság elnöke és Nagypéter Sándor, a FruitVeB TÉSz Főbizottságának vezetőségi tagja

11.30 - 12.00 Az egyéni gazdaságokat érintő jövedelemadó- és járulékrendszer
Előadó: Kemény Gábor, információs igazgató Agrárgazdasági Kutató Intézet

12:00 - 12:30 A kertészeti ágazatok versenyképességének aktuális kérdései
Előadó: Czerván György, FM agrárgazdaságért felelős államtitkár

12.30 - 13.30 BÜFÉEBÉD

13:30 - 13:50 Öntözés szükségessége és a hatékonyság összefüggései Előadó: dr. Kapronczai István agrárközgazdász szakértő OTP

13:50 - 14:20 A VP pályázatok aktualitásai, különös tekintettel az öntözési pályázatokra Előadó: dr. Mezei Dávid agrár-vidékfejlesztési stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkár

14:20 - 14:40 Az öntözés gyakorlati problémái, az öntözésfejlesztés lehetőségei és korlátai
Előadó: Dr. Tóth Árpád, a Magyar Öntözési Egyesület vezetőségi tagja

14:40 - 15:00 Az öntözés vízjogi engedélyezésének helyzete, problematikája
Előadó: Cifka Gábor projektmenedzser Plantor Kft.

15:00 Kérdések és válaszok

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?